mynewspapers.net

Hur berätta en kille du gillar honom över en Text

Hur berätta en kille du gillar honom över en Text


Tala om en kille du gillar honom när inte du är säker på om han gillar dig tillbaka kan vara skrämmande, men andra människor har gjort det, och så kan du. Du kan försöka uppbåda lite mod och komma rätt ut och säga till honom, eller tips runt och sätta bollen i hans domstol. Han kan känna på samma sätt som du gör men är också rädd för att säga det. När du bryter isen, kan du ha tagit det första steget mot en ny relation.

Instruktioner

• Ladda batteri på telefonen. Om killen du gillar texter du tillbaka och du får in en tung samtalet, vill du inte att förlora honom om batterierna går död på telefonen.

• Göra din text kort och koncist. Du vet inte hur upptagen killen kan vara just nu, och om du skickar honom en lång text, han skulle förlora intresse för den.

• Skicka din text till killen du gillar under dagen. Om du skickar det till honom i pissa på morgonen, han kunde bli irriterad eller du verka desperat.

• Be killen ut på ett datum. Killar uppskattar tjejer bad dem ut. Se till att han vet att det är ett datum, och inte bara en vännerna utekväll. Text något i stil med "Vill du gå på en date fredag?"

• Flirt med killen att ge honom tipset att du gillar honom. Att berömma honom när du är i ett samtal med honom. Berätta för honom han har ett stort sinne för humor, söt leende eller sovrum ögon.

• Vara direkt och berätta för killen att du har haft ögonen på honom ett tag och tycker han är söt. Alternativt, tala om för honom att du vill lära känna honom bättre. Detta sätter bollen i hans domstol.