mynewspapers.net

Hur bära läppstift så att tänderna ser vitareLäppstift kan hjälpa till att lysa upp ditt leende, Visa upp dina läppar och peka mot ögonen. Kvinnor bära läppstift att ge sig till känna attraktiva och hjälpa klä upp deras utseende. Berömda kvinnor som Marilyn Monroe, Cindy Crawford och Drew Barrymore har alla gjort vackra läppar ser enkel att nå. Kvinnor som vill ha vitare snygga tänder och en ljusare leende finner att det inte är en svår titt att uppnå.

Instruktioner

• Testa läppstift som du vill bära mot fingertoppen. Läppstiftet bör komplettera din hudton och inte ska visas alltför ljusa eller granna. En röd eller rosa läppstift med en blå bas kommer att göra dina tänder visas vitare. Inte alla röda och rosa läppstift har blå baser; vissa har mer av en orange bas. Testa läppstiftet för att se om den kompletterar din hudton genom att placera vissa på handleden inre eller på ett finger och titta på färgen i starkt ljus. Blå-baserade läppstift fungerar bäst med cool hud, medan orange-baserade läppstift ser bättre med varma hudtoner.

• Exfolierar läpparna genom att borsta läpparna med en tandborste. Tandborsten kommer att jämna bort eventuella överskott och flagnande hud. Gnugga läpparna med en tvättlapp att avsluta jobbet. Detta hjälper till att släta dina läppar och avlägsna uppkomsten av fina linjer, enligt god hushållning.

• Plats läppbalsam på dina läppar att återfukta dem. Använd ditt finger för att applicera Ceratet, eller, om ditt balsam kom med en applikator, använda den.

• Gnida läppstift borsten mot läppstiftet. Torka alla stora bitar av läppstift som kan hålla fast vid din pensel på en vävnad.

• Applicera läppstift till munnen. Vara exakt och placera läppstiftet exakt på dina läppar. Start på din underläpp och fyller färg i på läppen. Mer läppstift på din borste och Fyll färgen i på din överläpp.

• Blot läpparna med en vävnad att ta bort alla extra läppstift. Tryck på en vävnad på läpparna och rynka dina läppar som om du håller på att kyssa någon. Någon extra läppstift tas bort från munnen.