mynewspapers.net

Hur avblockera webbplatser från ett Sonic mur Filter

Hur avblockera webbplatser från ett Sonic mur Filter


SonicWALL innehållet filtrering lösning erbjuder två modeller som ger nätverksadministratörer säkerhetsfunktioner som skydd mot virus, spionprogram och trojaner, samt ett content filter de block webbplatser som kan skada nätverkets effektivitet, värd olämpligt teman eller störande innehåll som skulle kunna minska anställd eller studerande produktivitet. Dock på grund av filtrering rigouren SonicWALL levererar, kan webbplatser som inte ska blockeras också bli otillgängliga för Internet-användare. Lyckligtvis, om du befinner dig med detta problem, kan du låsa upp platser från SonicWALL filter genom att använda en proxy webbplats.

Instruktioner

• Gå till Unblock globala officiella hemsida att avblockera begränsningar av SonicWALL filter. Avblockera Global är en gratis proxytjänst som beviljar webbsurfare anonym åtkomst till förbjudna webbplatser samtidigt som användarens IP-adress och identitet skyddad genom ett säkert proxy nätverk. Avblockera ett SonicWALL filter och besöka din önskad Internet destination genom att klicka på ikonen som visas med en bild av planeten jorden, som du hittar i mitten av skärmen. Skriv URL: en i textrutan som visas nedan och klicka på "Go"-fliken till vänster om textrutan.

• Utnyttja TotallyIP.info webbsidan så att avblockera ett SonicWALL filter och få åtkomst till spärrade webbplatser. TotallyIP.info är gratis att använda och ger en anonym kopplingspunkt från en säker proxy nätverk så att din IP-adress och identitet skyddas. För att låsa upp och öppna den önskad webbsidan, skriva blockerade URL-adressen i textrutan smala som lyder "URL adress" och visas till vänster på sidan. Klicka på fliken "Bläddra" och TotallyIP.info kommer unblock SonicWALL filtret.

• Besök UnblockBypass för att kunna arbeta runt Web block initieras av ett SonicWALL filter. UnblockBypass är en gratis proxy webbsida som ger en säker och anonym åtkomst peka på önskad webbplatser som har blockerats av SonicWALL begränsningar. Att låsa upp och börja din gratis och säkrade beter erfarenhet, skriver blockerade URL-adressen i rutan tom text i centrum av skärmen. Klicka på fliken "Go" och UnblockBypass kommer att omdirigera dig till den webbplats som SonicWALL blockerade.