mynewspapers.net

Hur avblockera overflow drain på en diskbänk

Hur avblockera overflow drain på en diskbänk


Det är ovanligt att en länsvatten spill att bli igensatta. Dock om den gör, en kolv kommer inte att fungera på de flesta Diskhoar vinkel och området för overflow dräneringshålet. Med enkla verktyg kan du låsa upp en overflow drain utan att skada din diskbänk.

Instruktioner

• Placera den lilla änden av plast tratt inuti overflow dräneringshålet. Detta förhindrar repor på diskbänken från utfodring och vrida skruven. Skjut det ordentligt så att det på plats.

• Foder i slutet av en rörmokare 's orm eller wire skruv genom tratten och in den i dräneringshålet. Om skruven inte passar genom tratten, skär i slutet av tratten tills den är tillräckligt bred för borren att passa. Om du clearing ett badkar overflow drain, måste du ta bort plattan täcker avloppet och du kommer inte att behöva använda en tratt.

• Mata skruven så långt du kan in i avloppet. Om avloppet har några skarpa kurvor i den, vrid skruven medan du driva. Skruven kommer att stoppa eller bromsa när du har nått blockeringen.

• Rensa avloppet genom att snurra handtaget skruven vid försök att driva igenom blockeringen. När du är förbi blockering, omväxlande trycka och dra genom avloppet. Detta kommer att bryta upp de större bitar av vad blockerar avloppet.

• Dra ut skruven, blockera huvudsakliga diskhon avlopp och fylla diskhon till nivån för overflow drain med varmt vatten. Rinnande vatten i avloppet kommer att klara resten av blockeringen. Du kan också använda tratten för att hälla koppar hett vatten i hålet. När vattnet flödar fritt genom avloppet, är blockeringen klart.