mynewspapers.net

Hur att visa någon hur mycket du älskar dem

Hur att visa någon hur mycket du älskar dem


Om du är i en relation, oavsett om du behöver lära sig att visa honom hur mycket du älskar dem med en familjemedlem, vän eller älskare,. Människorna i ditt liv kommer inte bara att veta detta om dig. Om du inte visar dem hur mycket du älskar dem, kommer att då de bli osäker om ditt förhållande och i vissa fall lämna.

Instruktioner

• Förstå behovet av att visa din kärlek till någon. Vissa människor antar att om de älskar en annan person, den andra personen helt enkelt kommer att veta detta. Så är inte fallet. Dina nära och kära behöver berättat och visat att du älskar dem för att veta säkert att du verkligen gör.

• Berätta för dina nära och kära att du älskar dem ofta. Så många människor beklagar när deras anhöriga gå bort och de minns inte höra eller säga orden: "Jag älskar dig," under de senaste åren. Förhindra detta djupt beklagande händer i dina relationer genom att uttryckligen säga, "Jag älskar dig", till människorna du älskar.

• Umgås med de människor som du älskar. Många hävdar att de älskar sina vänner, makar eller barn men bortse inte tid med dem. Om du inte spendera tid med någon, kommunicerar du att de inte är viktiga för dig. Älska någon sätt investera tid i dem.

• Prioritera dina nära och kära i ditt liv. Om du älskar någon, kommer du inte knuffa den personen längst ned i prioriteringslistan. Du ska inte avbryta planerna i sista minuten att rymma andra prioriteringar i ditt liv eller, värre, vägrar att göra planer för andra delar av ditt liv är alltid mer viktigt.

• Investera i vad någon du älskar bryr sig om. Till exempel, även om du har aldrig haft något intresse för anläggningsmaskiner, tar en förälder som älskar sin son tid att lära sig om byggnadsteknik eftersom barnet bryr sig om det. Om du vill visa folk hur mycket du älskar dem, sedan värde vad de värdesätter.

• Gör dig sårbar för människorna du älskar. En del av en annan person som älskar innebär öppna ditt hjärta och avslöjar vem du egentligen är. För att visa någon att du älskar honom, du måste vara ärlig och öppen om vem du är.

• Acceptera dina nära och kära som de är. När du älskar någon, försöker du inte ändra henne. I stället uppskatta henne för den unika och värdefulla människa hon är.

• Göra uppoffringar. Visar någon att du älskar honom ofta kommer med offer. Den person du älskar behov är viktigare än dina behov. Till exempel åsidosätter ett barns behov av att spela utanför med dig din önskan att ta en tupplur. I vissa fall är att göra smärtsamma beslut som är i bästa intresse för det som du älskar det bästa sättet att visa din kärlek för honom.

• Begå de du älskar. Även när du inte känner dig kärleksfull mot någon, Välj att stanna investerat. Känslor av kärlek kanske ebb och flöde, men ert engagemang är det kitt som håller samman relationen och visar hur mycket du älskar någon.