mynewspapers.net

Hur att visa min man jag älskar honom

Hur att visa min man jag älskar honom


Ingen ska behöva berätta att män och kvinnor är olika i många avseenden. Detta är allmänt känt. Män och kvinnor älskar också annorlunda, detta kan orsaka förvirring i relationer. Spendera tid tillsammans, röra och prata är tre åtgärder som behövs för att vem som helst att känna sig älskade. Utanför omständigheter (båda av du arbetar, ta hand om räkningar) kan göra det svårt att hitta tid för varandra, men vet att det är nödvändigt för att visa din odödliga kärlek.

Instruktioner

• Visa honom respekt. Shaunti Feldhahn, bästsäljande författare och kolumnist för flera tidningar, däribland "Atlanta Journal-konstitution," genomfört en enkät och enligt hennes resultat, skulle de flesta män snarare respekteras än älskade. För att visa din man att du älskar och bryr sig om honom, respektera honom. Aldrig förlöjliga honom eller avfärda hans idéer inför andra. Det är illa nog att göra det bakom stängda dörrar men fann honom offentligt är ett snabbt sätt att få honom att känna sig kränkt, oönskade och viktigast, oälskad.

• Berätta för honom vad du gillar med honom. Ännu bättre, Visa honom vad du gillar med honom. Om det är att låta honom fånga du kollat hans biceps retsamt eller platta ut berätta honom att du älskar hans skratt, beundra honom ökar sitt självförtroende och låter honom veta att du verkligen märka honom. Var noga med att undvika överanvända den samma beundransvärda drag om och om igen, eftersom detta börjar bli tråkigt och lossna så manipulativ. Istället blanda upp regelbundet och observera hans kropp, personlighet, egenskaper och saker som han gör dig särskilt att njuta av.

• Ge honom särskild uppmärksamhet. Vad är värre än känner sig oälskad mår oönskade. Förstår att hitta tid är svårt när du är både på språng men förstår också att spendera tid tillsammans är nödvändigt. Om du inte hittar tid, gör det. Varje gång ett tag, är det viktigt att både stoppa vad du gör för att få tid för varandra. I trettio minuter eller så, ta en paus från jobbet-frågor eller hushållssysslor bara att koppla av med honom. Visa honom att han är ditt huvudsakliga fokus och att du njuter av din tid med honom. Bara vilket gör det verkar som en knepig eller bördan kommer att driva honom bort.

• Förlåta honom. Alla har problem, både kvinnor och män. Använda sitt problem eller svaghet mot honom kommer bara få honom att känna sig kränkt och uppskattad. När din man gör ett misstag eller gör något fel, inte kritisera honom. Istället, prata med honom om vad som gick fel. Förlåta honom för hans misstag och gå vidare.