mynewspapers.net

Hur att ventilera en portabel luftkonditionering genom Casement Windows

Hur att ventilera en portabel luftkonditionering genom Casement Windows


Portabla luftkonditioneringsaggregat kan flyttas från rum till rum och kan installeras i alla typer av fönster. Dessa luftkonditioneringsapparater är på hjul och ventilera genom närmast fönstret på utsidan av huset. Installera en portabel luftkonditionering genom ett Sidohängt fönster fönster följer samma procedur som att installera det genom någon annan typ av fönster och med monteringssatsen du kan ha den klar på nolltid.

Instruktioner

• Ange den bärbara luftkonditionering ca 5 fot framför fönstret casement och kontrollera elektriska sladden är lång nog att nå närmast utlopp. Mått bredd på fönstret installationskit och vev öppna fönstret casement så kit kan passa vertikalt i fönstret.

• Fäst medföljande avgas slang sändaren portabel luftkonditionering och fäst den på plats med slangklämmor. Upprepa processen för kontakten på andra sidan av luftkonditionering. Koppla båda bitar till två adapter hålen som kommer med fönster kit. Fäst avgas slangarna på plats.

• Ange i fönstret installationskit i öppningen i fönstret. Satsen är gjord av plexiglas med två hål för ventilerna. Stå det vertikalt så de två hålen ligger på botten av fönstret casement. Fäst den på plats genom att borra skruvarna genom sidan och in i fönstret SIDOPOST.

• Stänga fönstret så det är tätt mot plexiglas. Fäst fönster adaptern hålen i fönstret installationskit. Låsa den på plats och inspektera det att se till att det är säkert och det finns inga utrymmen där luften kan komma ut.

• Anslut den bärbara luftkonditionering och slå på den. Flytta på utsidan av huset för att kolla och se om ventilen fungerar. Lade du hand upp till ventilen att känna för luft som cirkulerar ut.