mynewspapers.net

Hur att värma ett litet växthus

Hur att värma ett litet växthus


Har ditt eget växthus kan vara ett mycket givande arbete. Medan det tar del forskning och bakgrunden på att designa den mest energieffektiva och resultat-producerande växthus du kan tänka dig, kan uppvärmning ditt växthus vara en ganska enkel och prisvärd process. När värme din litet växthus, måste du ta hänsyn till effekten av naturligt solljus och andra alternativ för uppvärmning.

Instruktioner

• Placera ditt växthus på en plats där den kan uppnå maximalt solljus. Naturligt solljus är den bästa källan till värme för din växtliv, så kommer du att undvika att placera ditt växthus under täckningen av träd. Det bästa stället är vanligtvis syd eller sydost om byggnader och träd.

• Installera en 220-volts krets värmare i ditt växthus. En värmare denna storlek bör vara tillräcklig för upp till 12-fots kvadrat kan. Denna varmvattenberedare kommer att hålla din växthusgaser varm över en natt, när naturligt solljus inte är tillgänglig. Elektriska aggregaten är rena och energieffektiva för litet växthus behöver.

• Överväga att använda en gas eller värmare. Om du installerar en elektrisk värmare inte är ett alternativ, fungerar små gas eller värmare kopplat genom en murverk vägg även väl för uppvärmning av ditt växthus. Dessa är också energieffektiv.

• Placera dina växter i svart behållare. Detta kommer att locka mer värme än ljusa behållare, att göra bästa bruk av solljus under dagen. Om du inte kan köpa svart behållare, måla din befintliga containrar svart.

• Ta hänsyn till vilken typ av växter du väljer att växa i ditt växthus. Vissa kanske behöver mindre solljus än andra, kanske att du kan komma undan med positionering ditt växthus i mindre soligt läge, som i på norra sidan av stora strukturer. Andra växter kan inte växa bra med fotogen värmare, vilket innebär att förlita sig på elvärme eller naturlig sol.