mynewspapers.net

Hur att värma en grönsakspaj

Hur att värma en grönsakspaj


Vegetabiliska grytor kan vara en hälsosam och praktiskt sätt att införliva en mängd grönsaker i din kost. Oavsett om du behöver värma en grönsakspaj du gjort i väntan på en framtida måltid, eller värma en överbliven grönsakspaj, förstå hur att värma gryta till en säker, kan aptitretande temperatur du bo från potentiella matförgiftning medan du njuter av din grönsakspaj. Innan du värma din gryta, lära sig vilka typer av behållare som du vill använda och strategier för att anställa när uppvärmning upp din maträtt

Instruktioner

• Värm ugnen till 204 grader C. med en varm, förvärmd ugn hjälper din gryta värma mer snabbt, sparar du tid och hjälper till att hålla grönsaker torkar ut.

• Flytta din gryta i en lämplig behållare, om det behövs. Använda en ugn-säkra behållare som en glas gryta, ett rostfritt stål pan, en keramikfat eller en aluminium kastrull.

• Täck toppen av gryta med aluminiumfolie. Säkra sidor tätt för att hålla grönsakspaj torkar ut. Placera den täckta grytan i ugnen. Stäng ugnsluckan och ange din ugn timer i 10 minuter för en liten gryta eller 20 minuter för en stor gryta.

• Kontrollera den inre temperaturen i grytan när timern ringer. Ta bort folien och använda en digital eller analog ugn termometer placerad i centrum av grytan för att säkerställa den inre temperaturen är minst 73.9 grader C. Om temperaturen är mindre än 73.9 grader C, ta bort termometern, Stäng ugnsluckan och värme i fem minuter. Kontrollera temperaturen var femte minut tills grytan är ordentligt varma.

• Använd ugn handskar att ta bort grönsakspaj från ugnen och servera.

• Titta på undersidan av din grönsakspaj maträtt. En mikrovågsugn-safe skålen är gjord av glas, mikrovågsugn-säker plast eller keramik. Se orden "mikrovågsugn säker" på behållaren så du kan använda den i mikrovågsugnen. Undvik att använda skum behållare, mjuk plast, papperspåsar eller hålla fast filmer, enligt den amerikanska Food and Drug Administration.

• Överföra grytan till en mikrovågsugn-safe maträtt, om det behövs. Placera skålen i mikrovågsugnen och stänga dörren ordentligt. Ställa in ugnen timern för två till fem minuter. Ange kortare tid om du reheating en liten mängd grönsakspaj att undvika uttorkning grönsaker.

• Ta bort grönsakspaj från ugnen när timern Piper. Placera en termometer för mat i centrum av gryta, utan för att röra vid botten och sidorna av pannan. Om temperaturen läser 73.9 grader C, kan du säkert äta grytan.

• Avkastning på gryta till ugnen om temperaturen är lägre än 73.9 grader C. mikrovågsugn timern för en ytterligare 60 sekunder och tryck på start. Kontrollera temperaturen när timern Piper igen.