mynewspapers.net

Hur att vårda en för tidigt socker segelflygplan JoeyNative till skogsområden av Australien, socker segelflygplan är medlem pungdjur av familjen opossum. Det är popularitet som en exotisk sällskapsdjur i hela världen har domesticerade djuret, och djurhållning av det har vuxit enormt. Ibland en socker segelflygplan joey eller baby, lämnas föräldralösa på grund av dess föräldrar av någon anledning. När detta inträffar är det nödvändigt att sjuksköterska för tidig joey socker glida tills den är avvänjd, eller tillräckligt stark för att leva på sitt eget.

Instruktioner

• Blanda en sats av baby formel beroende på storleken på flaskan du använder. Se till att använda en liten bröstvårta för användning av små däggdjur. Dessa små däggdjur omvårdnad flaskor kan normalt finns i en veterinär leverans butik eller foder mill.

• Värm upp flaskan med välling med av locket från. Se till att bara värma vätskan till ca 35.6 grader C, vilket är nästan din kroppstemperatur.

• Vagga för tidig socker segelflygplan joey i dina armar, insvept i en mottagande filt att hålla det varmt och skönt.

• Knuffa socker segelflygplan Joeys läppar med spetsen på lilla bröstvårtan att stimulera det till låsning på den. Du kan behöva släppa en droppe eller två av formel på joey's läppar så att den vet att det är dags att vårda.

• Tillåt socker segelflygplan joey att dia tills det är gjort. Socker segelflygplan är någonsin olika, och vissa kan vara mer glupsk än andra.