mynewspapers.net

Hur att vara värd för en Murder Mystery födelsedagsfest

Hur att vara värd för en Murder Mystery födelsedagsfest


Det är alltid trevligt att hitta ett minnesvärt sätt att fira en vän eller familjemedlems födelsedag. Om din vän är ett fan av mord mysterier, är vrida hennes födelsedagsfirande i ett mord mysterium spel ett kreativt sätt för henne att njuta av sin födelsedag och dela den med sina vänner. Murder mystery part ger alla chansen att klä upp, komma i tecken, använda sina detektiv kunskaper och har möjlighet att vara offer eller mördaren.

Instruktioner

• Besluta om ett tema för festen. Tänk på de intressen och personlighet av den vän som du planerar partiet för. Själv är del av hennes födelsedagspresent. Hitta ett tema som du vet att hon kommer att njuta av. Tänk på typ av karaktär hon vill skildra och vilken stil av kläder skulle hon gillar att bära för partiet.

• Köp en murder mystery kit relaterade till ditt tema. Murder mystery kit är tillgänglig online eller i lokala butiker. Den mord mysterium kit levereras med alla typer av objekt som tryckta kartor, polisen rapporterar, en lista över tecken och instruktioner. Satsen ger en detaljerad struktur för spelet. En bra online källa för mystery part idéer för barn är birthdaypartyideas.com.

• Sätta ihop en gästlista. Läs instruktionerna för spelet, och ta reda på antalet tecken som krävs för att spela spelet. Murder mystery spel kräver normalt mellan sex till åtta spelare. Dock inte vara rädd för att lägga till antalet tecken om din gästlista är större. Justera spelet för att möta behoven hos parten.

• Skicka ut inbjudningar. Skapa attraktiva inbjudningar som återspeglar mord mysterium tema för festen. Se till att gästerna vet att det är en födelsedagsfest också. Inbjudningarna bör omfatta den tid, datum och plats för partiet. Berätta för gästerna hur de ska klä. En rolig sak att göra med inbjudan är att tilldela en roll eller tecken till gästen, och han kan klä därefter. Till exempel om partiet är en Sam Spade/Humphrey Bogart stil tema, de manliga gästerna kan bära fedoras och kostymer och slipsar, och de kvinnliga gästerna kan bära 1950-talet stil aftonklänningar.

• Dekorera ditt hem eller platsen för festen. Välj dekorationer som återspeglar mord mysterium tema och att fira din väns födelsedag också.

• Planera en meny för partiet. Planera en meny som passar temat för festen. Börjar med cocktails och aptitretare. Att ha en butler som serverar drycker och middag är en fin touch. Glöm inte födelsedagstårtan.

• Ta fotografier av alla i karaktär. Fotografiet kommer att vara en omhuldade memento för alla som deltar i festen.