mynewspapers.net

Hur att välja färger för ett välvt tak

Hur att välja färger för ett välvt tak


Välvda tak och öppna planlösningar är mycket viktiga delar i ett hem. Valven av taket ger höjd och volym och ofta gör en hemkänsla rymligare. En öppen planlösning bidrar också en uppdaterad känsla till ett hus, så att utrymmen som flyter samman så att varje känns större. När du målar ett välvt tak är det viktigt att inse att valven ger ett betydande mervärde till hemmet och det vore ett misstag att bortse från taket eller bara måla den vit. Bestämma en färg att förbättra valven och arbeta med kombinerade utrymmen i en öppen planlösning är en viktig process.

Instruktioner

• Montera en färgpalett för rummet med välvt tak och alla angränsande rum som rinner in i den. Samla in golv prover, gardin prover, klädsel prover, fotografier av mattor, möbler, trä, metall, trim, fixturer, hårdvara, texturer och alla andra färger.

• Få en färg färg fläkt från din färghandel. En färg fläkt är en samling av alla färger måla tillgänglig från en färgtillverkaren. Placera din färgpalett samling i mitten av golvet i rum med välvda tak. Gör en typisk ljus dag för rummet. Detta gör att du kan se alla dina färger i skick där de är placerade.

• Leta efter neutrala sammanhängande färger som fungerar som varma bakgrundsfärger med din palett. Vanligtvis kan du hitta ett antal färger i grupperna av vit, beige, tan, lera, grå eller mjuka färger. Färgen du väljer bör fungera i alla rum även om du använder olika färger på vissa väggar.

• Välj tre eller fyra väggar färger du är mest attraherad för välvda rum. Har provet quarts blandade för dina väggar. Samtidigt har en prov quart består av varje färg flera nyanser ljusare som ett tak färg alternativ. Kontrollera att din vägg och tak måla par är tydligt definierade.

• Måla stora 4-av-4 fot färgrutor på tak och väggar. Placera följeslagare vägg och tak färg nära varandra så att du kan se dem i förhållande till varandra. Låt färgen att torka över natten. Granska paint färger vid olika tider på dagen, som olika ljusförhållanden kommer att ändra hur färgerna ser ut. Välj din favorit kombination och måla dina väggar och tak.