mynewspapers.net

Hur att utforma ditt eget bröllop klänning mönster

Hur att utforma ditt eget bröllop klänning mönster


Brudar dröm ofta på deras bröllop klänning år innan de någonsin få engagerade. Om du har en vision i huvudet av bröllopsklänningen du vill men kan inte hitta det, kan du behöva skapa din egen. Innan du ger dig ut för att göra ditt eget bröllop klänning, måste du först utforma ett mönster som du kan följa.

Instruktioner

• Välj klänning stilar och element. Börja med att titta igenom brud och klä tidningar att hitta klänning stilar och designelement som du gillar eller vill ska ingå som en del av ditt bröllop klänning design.

• Forskning klänning mönster. Tillbringa lite tid i ett mönster store lära hur tillskärningsmönster monteras. Läsa mönster kan hjälpa dig avgöra designelement för din klänning och också hjälpa dig att bättre förstå hur veck veck och andra designfunktioner görs.

• Bestämma klänning mätningarna. För att börja designa din klänning mönster, måste du upprätta och märk ut varje mätning för klänningen. Mätningarna omfattar längd, ärmhålet mätning, bredd eller fullheten av kjol och urringning. Alla dessa mätningar används för att skapa bröllop klänning mönster.

• Mark klänning längd på brunt papper. Placera ett ark med brunt papper på en plan yta. Kontrollera att papperet är tillräckligt stor för att skapa naturlig storlek version av klänningen. Mät längden på klänning och göra ett märke med pennan var toppen av klänningen börjar och var det slutar. Mellan de två varumärkena, skiss form av klänningen. Fortsätt att dra alla mätningarna på brunt papper inklusive ärmhålet bredd, bröst, midja, höfter och andra mätningar. Mellan markerar du gör, skiss formen på ärmen, urringning, midjan och så vidare. När du är klar, bör du ha en naturlig storlek skiss av din klänning.

• Överföring mätningar till mönsterpapper. När du har sista skissen skapad på brunt papper, är det dags att överföra mönstret till mönster silkespapper. Placera mönster silkespapper över toppen av mönstret du har ritat på brunt papper. Spåra mönster på mönstret papper.