mynewspapers.net

Hur att tysta en Schnauzer

Hur att tysta en Schnauzer


Schnauzer tenderar att vara en mycket högljudd avel av hundar--särskilt miniatyrer. Lära dem att lugna och inte prata så mycket kommer att vara något utmanande, och du måste vara noggrann i din utbildning och förvaltning. Utbilda din schnauzer när han är en valp är det bästa sättet att bli framgångsrik i att undervisa honom lugna ner. Tänk på valpar som barn; att ge dem negativ uppmärksamhet är fortfarande att ge dem uppmärksamhet.

Instruktioner

• Träna din schnauzer som en valp hur man talar på kommando, och sedan hur man ska vara tyst på kommando. Varje gång din schnauzer skäller, säga ordet, "Tala." Uppmuntra honom att skälla vid förevisande en behandla, och belöna honom när han svarar på kommando. Snart kommer han associera avbarkning med ordet "Speak" och ta emot en behandling. Gör sedan samma sak att lära din schnauzer ordet "Tyst." Visa behandla och belöna din schnauzer när han upphör att skälla. Så småningom kommer han lära sig att han får behandla när han slutar skälla.

• Ge inte din schnauzer uppmärksamhet var gång han skall. Hundar tenderar att skälla för att kommunicera, men beteendet kan bli överdrivna om de inser de får uppmärksamhet av skällande. Även skrika åt hunden ger honom uppmärksamhet. Bara ge din hund den uppmärksamhet han vill när han uppträder.

• Går din hund och leka med det oftare. Det krävs kraftig motion att bära ut den energi som anstiftan henne att skälla mycket. Schnauzer gillar att umgås, så kommer för promenader, reser till hund Park eller leker i trädgården kommer att hålla dem lugna. Socialisering kommer också att hålla schnauzers från att bli alltför nervös runt andra djur och människor, hjälpa till att eliminera overdriven avbarkning.

• Slå på TV eller radio när du lämnar huset för att hålla företaget schnauzer och hjälper till att hålla honom lugn medan du är borta.