mynewspapers.net

Hur att träna Pool och sol säkerhet för barnens simlektionerBarn älskar att plaska och spela i en pool och är det bästa de ta lektioner att lära sig simma. Om dina barn är inskrivna i en utomhus simma klass i sommar, var extra noga med säkerheten att förebygga olyckor och solbränna. Lär ditt barn och dig själv tidigt att förbereda dem för en livstid av säker roligt i solen.

Instruktioner

• Tillämpa ett högt SPF. Glöm inte topparna på öron och fötter och läppbalsam med Solskyddsfaktor. Täcka huvudet med en hatt, simma cap eller sätta solkräm i hårbotten. Ge barnen gott om vätskor och täta besök till skuggan.

• Har barnet dricka vätskor och se till att applicera aloe vera eller hydrokortison kräm som hjälper med svullnad och smärta om barnet får en solbränna. En säker, over-the-counter barnet smärtstillande som paracetamol eller ibuprofen kan också vara till hjälp.

• Undvik att förlita sig på simma instruktörer eller pool personal att titta på ditt barn. Vet var de är på alla ibland, särskilt före och efter klassen startar. Beror inte på flytande ringar eller arm flyter bara.

• Hitta en simning klass som betonar pool och simning för barn. Klassen ska lära barn att göra i och ur vattnet inklusive dykning regler, inte röra pool avlopp och vad du gör om de eller ett annat barn är i trubbel.