mynewspapers.net

Hur att träffa tjejer vid universitet

Hur att träffa tjejer vid universitet


Förutom att vara en plats för lärande, är ett universitet en plats där män och kvinnor går att umgås och träffa varandra. Ett universitet har normalt ett antal olika inställningar som gör det möjligt att möta kvinnor i klassrummet, en grupp eller ett universitet-kör bar eller café. Du måste bara vara villig att få samtalet började för att träffa en tjej och även om detta kan vara svårt på först, med lite övning kommer du att träffa intressanta kvinnor över ditt campus.

Instruktioner

• Träffa en tjej i en klass som du delar. Eftersom du både gå i samma klass, har du minst en sak gemensamt som du kan prata om. För att få samtalet började, sitta nära eller bredvid flickan som du skulle vilja träffa. Be henne en enkel fråga, som "Vad tycker du om denna klass?" eller "Vad tycker du om professorn?"

• Gå med i en klubb eller förening som du är intresserad. När du är del av en grupp, möter du massor av olika människor alla deltagande i samma aktivitet. För att möta en viss tjej, prata med henne om dina delade intressen i klubb eller förening du tillhör. Till exempel, om du är både en del av en intern golvet hockeylag, fråga henne vad hennes favorit hockey team är att få samtalet igång.

• Gå till ett universitet-kör bar eller café för att träffa tjejer. Vissa universitet håll singlar nätter på barer och kaféer, så håll ögonen för meddelanden om dessa händelser runt campus. Försök att gå till en bar eller café med en vän så att du känner dig mer avslappnad om att uppfylla andra. En gång där, erbjudande att köpa en drink för flickan som du skulle vilja lära känna bättre.