mynewspapers.net

Hur att träffa killarna på barer

Hur att träffa killarna på barer


Medan vissa flickor gå bar att ha roligt med vänner och koppla av efter en hård arbetsvecka, går andra att träffa och prata med killar. Om du inte är van att närma sig eller prata med killar, kunde du känna obekväm eller osäkra. Dock när du närmar dig killar på en bar, är det mer effektivt att vara sig själv och vara ärlig, än att försöka dra en one-liner eller försök att få honom på hans intressen. Bara vara sig själv, få ögonkontakt, vara glad och se vad som händer.

Instruktioner

• Gå och prata med förtroende. Även om du är i baren att träffa och prata med killar, ska du inte låta ditt självförtroende splittras om det inte händer. Om det finns inga killar du vill prata med den särskilda natten, bara njuta av din kväll ute med vänner och försöka igen en annan natt.

• Bläddra i baren för en kille eller två du vill prata med. Medan vissa killar är ute letar efter en tjej att ta hem, kanske andra bara i baren att fira något med vänner.

• Få hans uppmärksamhet genom att göra ögonkontakt. Fortsätta att skapa ögonkontakt med honom och ler ibland. Detta kommer låta honom veta att du är intresserad av honom. Även om han är för blyg för att närma dig ensam med dina vänner som omger dig, kan han bli intresserad i talar till er en och en.

• Närma sig honom när han är ensam att få en drink i baren. Inte säga något som rör honom eller dig, som, "Vad heter du?" eller "Du är söt." För vissa killar, detta är mycket direkt och kan vara alltför skrämmande. I stället fråga honom, "Vad dricker du?" eller "att öl ser annorlunda ut. Vad är det?" Detta får i samtalet utan trycket.

• Nalkas honom när han spelar pool, om han inte lämnar sin grupp av vänner hela natten. Om du vet något om pool, kan du be honom om du kan spela efter det aktuella spelet görs. Om du inte vet något om pool, kan du be honom om de allmänna reglerna. Du kan även lägga till att han ser ut som en bra spelare och att du vill någon som vet pool att förklara det för er. Detta kan ge honom lite förtroende. Ställa frågor till honom på vägen om hans förklaring, så han känner sig bekväm och säker.

• Ställa frågor till honom om hans hobbies, favorit idrottslag och filmer. Medan du kanske tror han är söt, kanske du inte har något gemensamt. Du vill lära känna honom innan du gör några beslut angående se varandra igen. Tänk på att han behöver för att passa din standarder, alltför.

• Be honom att göra något utifrån din gemensamma nämnare. Till exempel, om du fick reda på att du har baseball gemensamt, be honom att gå till ett kommande spel. Om du inte vet något om baseball, men han gillar det, be honom att gå till ett spel, så han kan lära dig reglerna.

• Avsluta samtalet, om han inte är din typ. Du har uppnått ditt mål att prata med en kille på en bar, men hålla inte samtalet gå och få hans förhoppningar om du inte är intresserad. I stället tala om för honom att du behöver gå tillbaka till dina vänner, men att du gillade prata.