mynewspapers.net

Hur att Tina fryst lamm axelnOavsett om en traditionell påsk fest eller bara söndagsmiddag med familjen, gör lamm skuldra en imponerande presentation vid matbordet. Lamm skuldra innehåller stora mängder fett, att göra detta skära mycket saftig och smakrik, men något Sega. Det måste kokas sakta för att möra köttet. Om du placerat lamm axeln i frysen när du köpte den, Tina köttet och föra den till rumstemperatur innan du börjar förbereda det. Frosta lammet säkert för att undvika potentiella livsmedelsburna sjukdomar.

Instruktioner

• Placera fryst lamm skuldra i kylskåp upp till tre dagar innan du är redo att laga den. Lamm axeln kan ta lång tid att Tina och kylskåpet är den säkraste platsen för avfrostning.

• Sänk lammet i kallt vatten medan fortfarande i sin förpackning. Detta är perfekt om du behöver laga kött samma dag att du börjar avfrostning det. Ändra vattnet var 30 minuter tills helt tinat ut, som kan ta allt från en timme till 4 timmar beroende på storlek av lamm skuldra.

• Tina lammet i mikron som en sista utväg och endast om du har ett litet snitt av lamm skuldra. Om du är riktigt kort i tid, placera lammet i mikrovågsugnen på avfrostning inställning, vrida och rotera den ofta för att undvika kött matlagning i ett avsnitt medan en annan förblir fryst fast. Koka köttet omedelbart efter mikrovågsugn avfrostning.