mynewspapers.net

Hur att tillämpa utvändig puts på frigolit

Hur att tillämpa utvändig puts på frigolit


Syntetiska stuckatur appliceras över en styrofoam isolering kallas som utvändig isolering och avsluta systemet (EIFS). Processen utvecklades på 1950-talet i Europa, har använts i USA sedan 1970-talet. Processen lägger till isoleringsegenskaper som i väggen täcks av syntetiska stuckatur; stuckatur kommer att expandera och kontrakt med väder, därmed upprätthålla en vattentät försegling.

Instruktioner

• Konstruera stud väggar och utformningen av huset med hjälp av normala hem konstruktion tekniker. Skidan väggarna med plywood eller Oriented Strand Board.

• Fäst styrofoam isolering styrelsen yttervägg höljet med byggande klister. Förutom lim, klammer eller singel kan naglar användas för ytterligare anslutning mellan plywood och isolering.

• Täck skumisolering med en fiber glas mesh. Häfta maskan till styrofoam att hålla det på plats tills första strykningen av akryl-polymer syntetiska stuckatur tillämpas.

• Tillämpa första strykningen av den syntetiska stuckaturen. Detta skikt kan användas med en murslev eller sprutas på fiber glas mesh. Tillämpning av spray är oftast gjort med professionell utrustning och gjort av EIFS entreprenörer.

• Tillämpa finish pälsen av syntetiska stuckatur materialet. Detta lager är tonade till önskad färg innan ansökan. Slutför pälsen appliceras genom sprutning och utförs vanligtvis av professionella applikatorer. Den utrustning som krävs och tillgången på syntetiska stuckatur begränsar detta steg till proffs.