mynewspapers.net

Hur att tända ett ljus utan en tändare

Hur att tända ett ljus utan en tändare


Du behöver inte ett ljus lättare att tända ett ljus som har en öppen, exponerade veken. Du kan använda en match. Men det är inte så lätt att tända ett ljus som är inuti en lång hållare eller inne i en glasburk. Når ner inuti hållaren med en vanlig längd match och du bränner fingrarna. En cigarettändare fungerar inte heller. Misströsta inte. Du kan enkelt Tänd ett ljus med hjälp av något du förmodligen redan har i ditt köksskåp.

Instruktioner

• Placera ljuset du vill lätt, spaghettin och matchen framför dig. Ta bort matchen i rutan eller bok. Strike matchen för att tända den. Hålla den okokta bit spaghetti i andra hand så slutet längst från dig är något nedåt.

• Håll tända matchen till slutet av spaghettin tills pastan antänder. Blåsa matchen ut och kasta den i en askkopp eller annan brandsäkra behållare. Eller doppa matchen i kranvatten för att säkert släcka den.

• Använd bit okokt spagetti till tänd veken av ljuset, enligt verkliga enkla. Håll brinnande slutet till veken tills den lyser. Sedan blåsa ut det upplysta slutet av pjäsen spaghetti eller doppa den i vatten.