mynewspapers.net

Hur att täcka tegel med textur färg

Hur att täcka tegel med textur färg


Textur färg kan dölja brister i en vägg. Målgång liknar stuckatur, vilket gör det ett bra val för att täcka tegel. Textur paint är mångsidig och kan du lägga till design och kreativa element till någon vägg i ditt hem. Att lägga till textur måla tegel täcker tegel och skapar också ett oskrivet blad för dig att skapa ett utseende som du gillar. Eftersom konsistens färg är oftast vita eller äggskal, använda den som ett underlack och lägga till färg när textur färgen är helt torr.

Instruktioner

• Ta bort lös murbruk mellan blocken med en handhållen scrub pensel. Fastställa en handduk under tegelstenarna att fånga damm produceras av det skrubbning.

• Rengör väggen med mild tvål och vatten. Blanda 2 msk av tvätt diskmedel och vatten i en stor hink. Skrubba väggen med en svamp. Skölj svampen helt och gå tillbaka över muren till avlägsna tvålrester.

• Patch stora hål. Ösa kitt på en liten spackel och fylla hålen genom att skrapa med putty bort av kniven och i hålet. Låt spacklet torka helt.

• Applicera primer till tegelväggen med murverk primer. Primer kommer prep ytan förhindrar att färgen blöder igenom. Det kommer också för att minska mängden konsistens färg du vill använda. Tegel är porös och suger upp färgen. Med en bra primer kommer att minska den totala mängden färg behövs. Arbetar i 4 fot av 4 fot avsnitt, måla mortel med en borste. Följ med en roller att måla ansiktet av tegel.

• Måla mortel konsistens. Arbete i 4 fot av 4 fot avsnitt. Arbetar i mindre sektioner kan du perfekt finish innan den är helt torr. Måla ansiktet av tegelstenar med en ¼ tum NAP-roller. Applicera två till tre tunna skikt av färg. Steg tillbaka ofta för att se till att du har målat alla små sprickor och skrevor. Låt färgen torka helt.