mynewspapers.net

Hur att täcka tegel listerna på Windows med PVC metall

Hur att täcka tegel listerna på Windows med PVC metall


Tak i tegel har mögel på windows tre fördelar. Mindre målning, estetiska värde och slutligen mer isolering på öppnandet. Tak är en av de billigaste sätten att ändra utseende och värdet på din bostad. Tar extra hand vara snyggt kommer att göra huset ser ut som du har ändrat windows helt. Tak och aluminium naglar kommer i många färger som matchar fönsterramarna.

Instruktioner

• Ta bort alla rörgenomföringar på utsidan av tegel mögel med hjälp av hammare och mejsel. Skrapa alla förlora färgen av tegel mögel allt lätt sand använder paint skrapan och sand papper. Fyll i alla hål på tegel mögel med plast trä. Sand slät plast trä. Sand plast trä tills den är slät och sedan prime alla kala ytor.

• PVC belagd tak är en "L" form som passar över tegel mögel. Mäta insidan dimension av tegel mögel topp och botten och sedan vänster och höger. Med justerbar torg 45 graders vinkel scribe en linje på framsidan av den gemensamma jordbrukspolitiken. Vinkeln bör vara bredare i toppen för att starta mitre lederna. Avskurna lappa med offset tenn snips.

• Mät från hörnet där den fyrkantiga sidan möter vinkeln och överföra mätning av tegel mögel över hela ansiktet av den gemensamma jordbrukspolitiken. Scribe samma 45 graders vinkel går motsatt väg att skapa en perfekt trapetsoid för framsida av mögel. Skär bit av som innan. Upprepa samma steg för de andra tre pjäser. Placera toppen och botten i första och de två sidorna så att de passar snyggt och tätt.

• Skär munstycket på industriella självhäftande röret i 45 graders vinkel med en rakkniv kniv. Gör små hål (1/4 tum). Köra pärlor adhesiv prydligt på alla synliga ytor av tegel mögel. Tryck ordentligt i ovandelen på plats att se hörnet är tight med hammaren och aluminiumspik fäst PVC tak till mögel börjar på fönstret ansiktet och sedan framsida 6 spikarna bör göra jobbet. Upprepa för botten och sedan vänster och höger sida.

• Skär en 45 graders vinkel ut munstycket på fogtätning röret med en rakkniv kniv (3/16 tum). Noga täta där utjämningen av fördelningssatserna möter tegel och släta ut med fingret. Upprepa där utjämningen av fördelningssatserna möter den fönster sidan. Sedan täta 45 graders vinkel och torka eventuellt överskott. Upprepa för alla andra fönster.