mynewspapers.net

Hur att täcka konkreta åtgärder med tunn tegelsten

Hur att täcka konkreta åtgärder med tunn tegelsten


Betong gör stout långvarig stegen. Utseendet, men kan lämna något att önska. Ett sätt att klä upp konkreta åtgärder utan att offra deras nytta är med tunn tegel marksten. Brick asfaltläggare eller tegel kakel, kommer i en mängd olika färger och stilar, vilket gör det lätt att hitta en tegelsten som passar ditt hem arkitektoniska stilar. Innan täcker stegen, utvärdera dem för att se till att deras foundation är stabil. Skiftande konkreta åtgärder kan orsaka utläggares murbruk till spricka och falla sönder.

Instruktioner

• Mäta stegen. Mäta den toppar, eller slitbanor av stegen från framsidan till baksidan och sida till sida. Mäta den morgonpigga, eller beklär av stegen mellan trappstegen, från topp till botten och sida till sida. Multiplicera bredden av djupet av slitbanan att hitta dess område. Multiplicera området med antalet trappsteg att hitta din slitbanor totala yta. Multiplicera bredden med höjden av riser att hitta dess område. Multiplicera området av antalet sättsteg att hitta den totala arealen av din sättsteg. Lägg till de två summorna tillsammans. Beställ nog tegel asfaltläggare att täcka hela området.

• Börja med topp eller däckmönstret, den översta steget och arbete från en tillbaka hörnet. Applicera ett tunt lager av murbruk blandat till tillverkarens rekommendationer. Använda en v-form murbruk spackel för att få ett jämnt skikt. Arbeta i en liten del att förhindra murbruk torkning innan du lägger tegel.

• Inrätta den första paver mot baksidan av den översta steget och spola med yttre kanten av trappsteget. Använda en ¼ tum kakel avståndsbild mot första paver för att avgöra placeringen för andra asfaltläggare. Arbete paver i mortel med en liten sida till sida rörelse. Square det så att utrymmet mellan marksten är även och ställa avståndsbilden mot dess kant.

• Placera nästa paver mot spacer, att hålla linjen mellan de två blocken så jämn som möjligt. Arbete paver i mortel som med först. Upprepa processen tills den motsatta sidan av steget nås. Läggare kan köras parallell eller vinkelrät mot stegen. Använd hela marksten där så är möjligt.

• Skär en bit av paver att passa vänster över utrymme i slutet av steget. Använd en slipande bladet på en cirkelsåg poäng paver på ¼ tum djup. Knacka på längs denna linje med en hammare och mason's mejsel att bryta asfaltläggare. Rymden nästa rad i marksten med avståndsbilden och fortsätta tills steget är täckt. Använda den cut-off bit från den sista raden för att starta den andra raden. Detta mellanrum blocken så att fogarna kommer att spridas.

• Applicera ett lager av murbruk i ansiktet av ståndaren av steget. Ståndaren är vertikala ansikte mellan trappstegen, eller toppar av stegen. Tillämpa tegel på samma sätt som tidigare. Använda hela marksten när så är möjligt och se till att arbeta paver i mortel. Fortsätta tillämpa murbruk och tegel asfaltläggare tills ansikten av stegen är täckt.

• Använd klart vatten och en tegel svamp att rensa bort eventuella överskott murbruk på marksten som du arbetar för att förhindra att det torkar.

• Blanda en liten sats av injekteringsbruk. Sprida injekteringsbruk över ytan på stegen med skum-faced injekteringsbruk spackel för att arbeta injekteringsbruk i linjerna mellan marksten. Blanda mer som behövs i små partier att förhindra bruket torkar ut.

• Våt tegelstenar och ren som mycket injekteringsbruk som möjligt från paver ansikten med tegel svampen. Att bruket att torka ordentligt och städa med en lösning av tegel renare finns på din lokala järnaffär.