mynewspapers.net

Hur att ta hand om nyfödda kycklingarOavsett om du köper en baby brud eller har du kycklingar vars ägg har kläckts, kan du garantera en brud hälsa och säkerhet med noggrann omsorg. Baby kycklingar behöver mycket tid och uppmärksamhet, liksom alla andra nyfödda, men du kan hitta allt du behöver för att ta hand om en nyfödd tjej runt ditt hus och på din lokala djuraffären.

Instruktioner

• Förbereda en grubblare. En grubblare är en plats där barnet ungen kommer att leva. Det kan vara en bur eller ens en låda. Tilldela minst en 1/2 fot utrymme per baby brud för de första fyra veckorna. Detta utrymme kommer att öka när barnet ungen växer. Linje botten av grubblare med pine spån. Undvik att använda tidningen eftersom det är hala och kan orsaka utspärrade ben (en missbildning) i din baby brud.

• Ge en chick feeder. Om du använder en vanlig maträtt eller behållare, ungen kommer att kliva i det, kasta spån i den, eller kanske ens välta det och vara instängd under. Med hjälp av en riktig chick feeder kommer att säkerställa alltid har rena livsmedel och förblir säkra. Fyll mataren med starter foder.

• Ge en vattnare. Som mataren är det bäst att använda en ordentlig vattnare, eller dricker, ta hand om en baby brud. Eftersom de är så små, riskerar de att drunkna om de dricker ur en maträtt och falla i den. Chick alkoholkonsumenter kommer i olika storlekar så att du kan hitta en som passar i grubblare.

• Ge en värmekälla. Baby kycklingar behöver en bra källa till värme för att hålla dem varma. Använda en 250 watt Infraröd värmelampa med en röd lampa. Avbryta värmelampa och placera den mitt i grubblare. Den första veckan på baby chick liv, temperaturen måste finnas ca 32.2 grader C. lägre temperaturen 15 grader C varje vecka efter detta. Din baby brud kommer krypa direkt under ljuskällan om hon är för kallt, eller umgås nära väggarna om hon är för varmt. Justera värmen och hålla ett vakande öga på henne.