mynewspapers.net

Hur att ta bort fönster Bar ramar

Hur att ta bort fönster Bar ramar


Fönsterkarmar bar ger extra säkerhet i ditt hem. Du kan installera ett larm, men installera metallstänger förhindrar inbrottstjuvar från krossa glaset fönstret och få in i ditt hem. Du kan behöva behålla eller ersätta bar fönsterkarmar på grund av skada orsakad av ett försök inbrott eller svåra väderförhållanden. Innan underhåll eller utbyte måste du ta bort de gamla fönster barerna. Med rätt verktyg, kan husägare ta bort barer sig ganska lätt.

Instruktioner

• Sätta på handskar och skyddsglasögon. Hitta skruvar och bultar att säkra fönster barer till ditt hem. Titta runt fönstret utsidan eller insidan fönsterkarmen. Bestämma den korrekta för att ta bort skruvar och bultar. Beroende på typ, kan du behöva en skruvmejsel, hylsnyckel och/eller en justerbar skiftnyckel.

• Spraya varje skruv och bult frikostigt med en kisel-baserade smörjmedel för att lossa dem och ta bort ackumulerade rost. Att smörjmedlet sitta i 20 minuter.

• Håll fönstret barer med en hand. Ta bort alla bultar och skruvar med ett lämpligt verktyg. Lossa barer från fönsterkarmen noggrant. Avsätta barer.

• Patch skruv och bult hålen med lämpliga cement eller trä kitt. Använd fönstret ram material som en guide för lämplig fyllning förening. Slät fyllningen med en spackel och låt det torka. När det är torrt, Använd pensel för att måla fyllt hålen för att matcha fönsterkarmen, om det behövs.