mynewspapers.net

Hur att sy en födelsedag kaka kostym

Hur att sy en födelsedag kaka kostym


Alla älskar en tårta; sätta ett leende till ansikten av part deltagare av dressing som en. Du kan sy din egen födelsedag kaka kostym. Dekorera den kostym för att matcha en tårta eller skapa din egen design. Oavsett om du föredrar enkel elegans eller en färgstark stänk, kommer att din kostym lägga till part inredning.

Instruktioner

Hur man syr en födelsedag kaka kostym.

Hur att sy en födelsedag kaka kostym


Lägg papp lakan på en plan yta. Rita två cirklar större än bredden på dina höfter och axlar. Gör en cirkel större för en större kaka bottenlagret. Klipp ut cirklar med en låda fräs. Skär ett runt hål i centrum av ovandelen stor nog för ditt huvud att passera. Skär ett runt hål i centrum av den stor nog för överkroppen passera underdelen.Skär skumgummi cirklar 1/4-tum större än kartong skivor du skär i steg 1. Skär hål för huvud och kropp för att matcha hål i pappen. Center och lim skumgummi till kartong och låt torka.Mät avståndet från axlar till midjan för höjden av det översta lagret av kakan. Skär en bit skumgummi som längd, och tillräckligt bred för att Linda helt runt insidan kanten av den övre cirkeln. Limma den vertikal söm och tryck ihop. Limma längs den övre kanten av den resulterande fat formen och tryck på toppen, kartong ner, på plats på fat. Använda tejp för att säkra sömmarna. Piska sy alla yttre sömmarna med quiltning tråd för stöd.Mät avståndet från midjan till önskad längd på kostym. Detta är höjden av det andra lagret. Upprepa stegen ovan för att skapa det andra lagret.Limma det översta lagret av kakan till botten. Säkra lager genom att tejpa från insidan. Piska sy ihop skikten längs utanför sömmen. Låt torka helt.Skär arm hål på vardera sidan av det översta lagret av kaka kostym. Dekorera kostym av sömnad på pärlstav halsband, pom poms och andra dekorationer.

Hur att sy en födelsedag kaka kostym


För att göra ett ljus, wrap en toalettpapper rulle med aluminiumfolie och lim röda och gula vävnad lågor i röret. Koppla till stocking cap genom piska sömmar runt basen. Sy konstgjorda blommor runt ljuset att göra en cake topper.