mynewspapers.net

Hur att strama upp en lös spännband

Hur att strama upp en lös spännband


Elastiska sträcker sig med användning och ålder. Med tiden kommer en rem sträcka så att istället för att hålla ditt plagg på plats, det dinglar uselessly. Du kan dra åt en elastisk rem utan att ersätta den. Skärpning en elastisk rem kan också göra ett plagg som passar en mindre person. Innan du dra åt ska en rem du finns det fortfarande vissa sträcka kvar i elastiska. Elastiska som sträcker sig inte längre kommer att behöva ersättas.

Instruktioner

• Nyp överskott elastiska ihop och fästa den på plats. Göra loopen överskott gummiband i minst synliga änden av remmen. Till exempel Placera ramantennen på baksidan slutet av en axelrem.

• Prova på plagget att se om elastiska är hårt nog. Var noga med plagget fortfarande glider på och av lätt. Justera storleken på slingan gummiband om det behövs.

• Mät längden av vikta slingan. Om det är mer än 1/2 tum lång; klipp av överflödigt elastiska, överlappa ändarna 1 tum och fästa dem på plats.

• Ta bort PIN-koden och maskinen sy bandet tillsammans. Om du har klipper slingan, sy maskin båda ändarna av elastiska ner med en sicksack. Om det finns en slinga, använda en rak söm för att hålla öglan ihop. Klipp inte loopen; det blir smidigare om det inte är klippt. Maskin sömnad är stark nog att stå emot de påfrestningar som sätter på remmen när plagget bärs.