mynewspapers.net

Hur att sträcka snäva ödla cowboystövlar

Hur att sträcka snäva ödla cowboystövlar


Cowboy stövlar från ödla huden är en populär västra tillbehör. Ödla huden, men har en tendens att vara stel och kan orsaka stövlar vara trånga och svåra att bryta i. Stretching ditt cowboystövlar hjälper till att lossa ödla huden och gör att stövlarna form till dina fötter. Lyckligtvis, du kan lätt sträcka din cowboy stövlar hemma i några dagar.

Instruktioner

Hur att sträcka snäva ödla cowboystövlar

• Spraya sko båren direkt på stövlar, enligt tillverkarens instruktioner. Se till att använda spray bår som är speciellt framtagen för användning på reptil hud. Använd en torr trasa för att gnugga spray sko båren in i ödla cowboy stövlar.

• Sätta på ett par tjocka strumpor och skjut in fötterna i ödla cowboy stövlar. Stövlar bör fortfarande vara fuktigt från spray sko båren. Spray båren hjälper till att koppla av ödla huden och gör att stövlarna att forma till dina fötter.

• Promenad runt i ödla cowboy stövlar tills spray sko båren är helt torr. Spray sko bår har hög alkoholhalt och torkar snabbt. Varje dag i en vecka, återanvända sko båren och bära stövlar tills det är torrt. Ödla cowboystövlar kommer att börja känna lösare och börjar bilda till dina fötter.

• Använd en tvåvägs boot bår i samband med spray sko båren för snabbare resultat. En tvåvägs boot bår är utformad speciellt för stretching cowboystövlar och gör att du kan sträcka ut boot längd och bredd. Infoga boot båren i ödla cowboy boot och sträcka till önskad storlek.

• Lämna boot båren i stövlar över natten. Ju längre boot båren är kvar i, desto bättre blir resultatet. Tillämpa spray sko båren på morgonen och bära cowboy stövlar tills det är torrt. Fortsätt denna kombination för en vecka. Din ödla cowboystövlar kommer att bli betydligt lösare.