mynewspapers.net

Hur att sträcka läderstövlar cowboy

Hur att sträcka läderstövlar cowboy


Det finns en hel del förslag på internet för hur att sträcka läderstövlar cowboy. Även om de flesta av dem kommer att fungera, skadar många läder av stövlar. För att passa läder cowboystövlar till dina fötter så de är lika bekväm som en andra är hud en process som tar lite tid. Belöningen, men att ha ett par stövlar som känns som de var skräddarsydda för dina fötter gör det hela värt mödan.

Instruktioner

• Rengör insidan och utanför din läder cowboy stövlar med en varm, fuktig trasa. Se till att du får in alla veck och veck om stövlarna är äldre och har slitits. Doppa en ny del av riktlinjerna för regionalstöd i varmt vatten varje gång du torka kängorna så att du alltid använder en ren del av trasan.

• Använd en ny trasa och gnugga in det i tenn sadel tvål. Du kan se ett lager av sadla Tvålig på trasan. Det ser ut som en mjuk vax beläggning.

• Gnid sadla Tvålig i läder, början på insidan av stöveln. Gå tillräckligt långt in boot att få topparna på tån. Helt bestryka utsidan av stöveln, med speciell uppmärksamhet på sidorna av boot där det sys in i sulan.

• Upprepa steg 3 tills hela cowboy boot, inifrån och ut, tar på en varm glans och känns mjukt och nästan fuktig vid beröring.

• Sätta på ett par gamla strumpor du planerar att bära med dina stövlar och sätta stövlar. Bära stövlar för minst en timme så lädret blir varma.

• Ta av din läder cowboystövlar och packa dem med fuktiga tidningar som hårt du kan, men inte så mycket om push läder ut från din fot att lädret börjar ta form. Låt stövlar torrt över natten och sedan upprepa processen. Efter ungefär en vecka, bör dina stövlar sträckas så att de passar dina fötter.