mynewspapers.net

Hur att sträcka för en skorpion i Cheerleading

Hur att sträcka för en skorpion i Cheerleading


En skorpion, kallas ofta en "Scorp", är en utökad cheerleading stunt som kräver balans och ben och rygg flexibilitet från flygbladet. Det kan utföras i co-ed partner stunts eller all-girl stunts, med antingen två eller tre baser. Daglig stretching är allmänhet krävs, beroende på hur naturligt smidig flyer är, att få den nödvändiga flexibiliteten för att dra och sedan förbättra en Scorp.

Instruktioner

Hur att sträcka för en skorpion i Cheerleading

• Göra några tillbaka böjar (bridges) eller Cobra eller uppåt hund Yoga positioner att sträcka ryggen innan du försöker dra en skorpion.

• Säker bältet eller band runt foten av oavsett vilket ben du har utvidgas i scorpion position. Detta är oftast den vänstra foten sedan flyers oftast stå på deras högra fot för utökade stunts, men det är bra att ha möjligheten att dra en Scorp på båda benen.

• Med båda händerna håller den lösa änden av bältet bakom din hals/upper back, ta med armarna upp, börjar att placera foten i scorpion läge.

• Börja dra bältet (och därmed din fot) högre och närmare till huvudet, hålla en vägg för balans vid behov.

• När din fot är nära nog att greppa, ta tag i den med båda händerna och förlänga benet så högt och nära ditt huvud som du kan. Håll denna position så länge som möjligt, siktar på minst femton sekunder.

• Om så önskas, kan du peka på publiken genom din scorpion med armen på samma sida av kroppen som Scorp benet.