mynewspapers.net

Hur att stoppa nattliga Puppy Barking

Hur att stoppa nattliga Puppy Barking


Dag är valpen förmodligen en underbar källa till njutning. Fullmatat med naturliga nyfikenhet och höga nivåer av lekfulla energi, har valpar universal överklagande. Men på natten, när valpen börjar yla, gnällande eller skälla när resten av huset är redo för slummer, roade Miner hund ägande kan bära tunn. Inte bara är ihållande natten inne irriterande, det är också svårt att se din nya valp i sådana uppenbara nöd. Med lite tid och några träningstips, kan du underlätta valpens övergången och stoppa nattliga barking.

Instruktioner

• Förstå de instinkter som orsakar detta beteende. Hundar är flockdjur natur. En valp, är särskilt dåligt utrustade att överleva i naturen ensam. Därför bark valpar att tillkalla hjälp och att uppmärksamma att deras närvaro. När en valp är skild från andra--som på natten--instinkt kickar in, och ofta en valp kommer att börja skälla. Att veta detta, kan du börja formulera sätt att göra nattliga separation känner dig mindre hotar.

• Gör sänggåendet lustfyllt. De flesta experter föreslår crating hörntänder på natten, eftersom detta kommer att skapa en känsla av komfort för de flesta hundar. I naturen valde hundar hålor för säkerhet. Lådorna har liknande den-liknande känslor av säkerhet. När du tar din nya valp hemma, arbeta för att göra hans spjällådan en plats av säkerhet och njutning. Han kommer att känna dig mindre apt att skälla om han är lycklig. Tillhandahålla nylon ben eller andra högkvalitativa tugga leksaker att ockupera din valp när han är häck vid sänggåendet. Införa en behandla när han kommer in sitt kontrollområde och prisa honom. Att lägga en filt eller en gammal bit av kläder med din doft i hans låda kommer också att lugna honom.

• Håll hans låda i sovrummet från början. Detta sätt, han känner sig mindre ensam och vara mer benägna att lugnt anpassa sig till sin sovutrymmen. När din valp börjar föra oväsen, enligt författaren och Hundarnas expert Kathy Diamond Davis, är det mycket viktigt att vara konsekvent i din inställning. Davis rekommenderar vänta tills valpen är tyst att svara honom. Om du skulle rusa till hans hjälp på den första howl, vill du förstärka hans uppförande. För att stoppa nattliga avbarkning, låt honom lära sig att lugna sig i säkerheten av hans spjällådan.

• Om du har haft din valp ett tag och oftast svara direkt till hans läggdags avbarkning, vara mycket tålmodiga som han unlearns detta beteende. Det kommer att ta tid för valpen att förverkliga hans skällande, som används för att ge stöd och komfort, inte längre kommer att ha samma verkningar.

• Tvinga aldrig valpen i sin låda. Lämna dörren öppen under dagen så han kan utforska eller retreat för tupplurar. Du kan också prova fastställande i ögonhöjd i några minuter när du låda valpen på natten.