mynewspapers.net

Hur att sticka med en sångare som stickning maskin för barn

Hur att sticka med en sångare som stickning maskin för barn


Sångarens stickmaskin tillåter barnen att njuta av att göra grundläggande sticka stygn på ett lätt att använda verktyg. Sångaren barnen stickmaskin skapar farmor cirkel former som kan sättas ihop. Mönster för docka kläder och andra projekt är baserade på denna form.

Instruktioner

• Placera datorn så att handtaget är på höger sida. Lägre i slutet av garnet i det stora hålet i mitten av maskinen. I slutet av garnet ska vidröra tabellen under stickning maskinen. Vrid handtaget långsamt tills den färgad nål direkt på vänster sida i guiden garn. Denna färgad nål är start nålen. Skjut garnet bakom nålen vid start nålen som det väcker. Skjut garnet bakom nästa nålen och fortsätta detta mönster tills du börjar nålen igen.

• Lyft sicksack spänning arm och skjut garnet igenom guiden garn och in i toppen av armen. Dra garnet till vänster, skjuta den i andra kortplatsen och bakom den andra sicksacken. Dra garnet till höger och genom den tredje plats, över den tredje sicksacken. För det fjärde plats, dra garnet vänster och bakom den fjärde sicksacken. Garnet nu bör bakom sista nålen och genom guiden garn. Det har varit vävde genom spänningen armen och innehas av både den andra och sista sicksacken. Den spänning arm bör vara upprätt.

• Mata ut garnet så att det finns gott om slack. Vrida handtaget från kroppen sakta, räkna hur många gånger börjar nålen går runt. Varje gång som börjar nålen passerar garn guide, gör en rad. Fortsätt i totalt 12 rader. När du slutar, blir börjar nålen exakt ett blanktecken till höger om garn guide.

• Ta bort garnet från spänning arm och garn guide. Skär slutet, lämnar en svans av ungefär 8 till 10 inches. Gänga din stora trubbig nål med denna svans. Placera den gängade nålen över centrum av maskinens hål. Vrid handtaget tills start nålen är en fjärdedel av vägen runt och nivå med handtaget. Start nålen kommer nu att släppa garn, gör en lätt klickande ljud. Som det frigör stygn, kommer att du plocka upp dem, arbeta dig runt cirkeln.

• Plocka upp maskor med din gängade nålen och dra igenom när maskinen släpper. Vrider handtaget mycket långsamt och Fortsätt tills du har avslutat alla stygn.

• Håll ändarna, en i varje hand och dra försiktigt. Detta kommer att orsaka stygn att samla och ändarna för att stänga, lämnar dig med en tub form med svansen i varje ände. Förhindra att reda ut genom glidande en gängad nål genom någon två stygn på varje sida om mitten hålet och göra en loop. Glida nålen genom öglan och göra en enkel Knut; Detta är en låsning stygn.

• Dra på varje ände av röret att skärpa stygn. Din bit är nu en farmor rör och kan användas i denna form för projekt. Till komplett farmor cirkla tryck ändar tillsammans. Rikta in slutet hålen och skjut gängade nålen genom. Konstruera en annan låsning stygn till färdigt cirkla.