mynewspapers.net

Hur att sticka en spetsmönster på en Passap stickning maskin

Hur att sticka en spetsmönster på en Passap stickning maskin


Stickmaskin Passap är en dubbelsäng, automatisk stickning maskin. den innehåller en fram- och baksidan säng. Den vanligaste spetsmönster stickat på Passap maskinen är en droppe spetsmönster. Du kan dock använda något spetsmönster om du har ett mönster kort. Punch mönster kortet innehåller instruktionen för varje stickade rad att producera ett spetsmönster. Den senaste maskinen, E8812, levereras med speciell programvara som tillåter användaren att skapa så många spetsar mönster som du vill.

Instruktioner

• Belastning garnet på maskinen.

• Kasta på nödvändiga stygnen med ett 1 x 1 rib. En 1 x 1 rib. består av en sticka sy och en avig maska med detta 1-av-1 mönster upprepade till slutet av raden. Antalet maskor beror på vilken typ av plagg du stickning; en större bredd bit kräver mer stygn och en kortare bredd piece mindre stygn.

• Sticka de första flera raderna; 10 rader är oftast tillräckligt, men det beror på vad du föredrar. Först sticka rader ställa in ändarna för en säker start till spetsmönster.

• Flytta alla stygnen på främre sängen till tillbaka sängen. Skjut stygnen från främre säng nålen till motsvarande tillbaka sängen nålen.

• Använda reader kort spetsmönster och ändra till stickning spetsmönster. Skjut in kortet i mönster slot. Denna slot ligger på sidan av maskinen. Ställ in spänningen på främre sängen till en lägre spänning än den baksida sängen. Detta förhindrar stygnen på främre sängen falla av nålar. Spetsar mönster kortet innehåller instruktioner för att sticka spetsmönster. Maskinen kommer att automatiskt ändra stygn och stickning förfarande att producera spetsar.

• Flytta alla andra stygn på tillbaka sängen till främre sängen när du har stickat alla spetsar rader.

• Sticka flera rader av ribbing och avm.