mynewspapers.net

Hur att sticka en kåpa hals varmareSticka en kåpa för en vinter tillbehör som kommer att hålla dig snygg och varm. Rökhuvar är halsen värmare som ser ut som ett rör och kan göras att inkludera en huva. Använd någon typ av garn du skulle något liknande för en kåpa, men tänk på det garnet värme, vikt och vård instruktioner innan du börjar ditt projekt. När du lär dig hur man stickar en grundläggande kåpa, kan du vara kreativ med mönstret, att lägga till färger eller sy mönster för att anpassa utseendet och strukturen på din kåpa.

Instruktioner

• Kasta på 78 maskor med cirkulär nålen. Gå med stygnen i omgången. För att kasta på, placera en slip Knut på vänster sticka cirkulär nålspetsen, infoga spetsen av den högra nålen genom slip Knut från framsidan till baksidan. Den högra nålen bör bakom den vänstra nålen. Linda garnet runt spetsen av den högra nålen från baksidan till framsidan, dra den högra nålen genom slip Knut och bildar en ny slinga på höger sticka. Placera denna nya öglan på vänster sticka. Upprepa denna process, arbetar i den nya slingan, tills du har utsedda antalet röster på stygn, räknar slip Knut som en.

• Gå med stygnen i omgången. Gå med i omgången, hålla nålar med garnet kommer från höger sida. Kontrollera att alla cast-on stygn står inför på samma sätt. Det är viktigt att inte vrida stygnen. Plats den högra nålen genom den första maskan du kasta på och sticka maskan genom att Linda garnet runt höger sticka, dra en ny slinga genom maskan på vänster sticka och släppa maskan på vänster sticka.

• Sticka en runda. För att sticka, skjut höger sticka från framsidan till baksidan av stygn, precis som du gjorde för att kasta på. Med garn i baksidan av arbetet, Linda garn runt höger sticka, dra en ny slinga genom maskan på vänster sticka, släppa maskan på vänster sticka och lämnar den nya maskan på höger sticka.

• Sticka en runda. För att göra en avig maska, skjut spetsen av den högra nålen från baksidan till framsidan av stygn, lämnar höger sticka framför vänster sticka. Med garnet framför arbetet, vira garnet runt nålens tips, dra igenom maskan och släpp maskan på vänster sticka, lämnar den nya maskan på höger sticka.

• Fortsätt i mönster för stickning en runda och porlande nästa tills arbetet mäter 20 inches från cast-på kanten, slutar med aviga rad.

• Kasta loss alla stygn. Att AVM, sticka två maskor på höger sticka, och dra den första sömmen du sticka över den andra stygn och stänga av nålen. Fortsätt på detta sätt tills du har en maska kvar på höger sticka. Använda sax för att klippa garnet och drar den lösa ändan genom den sista maskan på nålen genom threading på garn nålen och dra igenom maskan. Att dra tätt säkra.

• Väva i alla lösa ändar av gängning dem på garn sticka och sy ett par små stygn genom fel sida av kåpan.