mynewspapers.net

Hur att sponsra en Pro MMA Fighter

Hur att sponsra en Pro MMA Fighter


Sponsra en professionell MMA fighter kan vara mycket svårt att åstadkomma på de högsta nivåerna av sporten idag, men närmar sig små Visa fighters med potential kunde vara lönsamma på lång sikt. Tanken är att prata med fighter och/eller chef i person, ta reda på vad deras politik är och försöka se några av din investering matcher live. När du förstår behoven hos den fighter, att han är på en väg du vill bidra till att främja och att det skulle vara en bra investering för dig att göra, bör åtagandet att fighter gå utöver skriva en check.

Instruktioner

• Starta små. Som alla investeringar vill du inte komma in i en position där du är "all in" när det finns ingen topp på horisonten. Gå till lokala utställningar där du tror du kan hitta nästa stora superstar stridsflygplan som kunde dominera konkurrensen. Följ det fighter genom några slagsmål och ta notis om vem han reser med och vem hans manager och utbildare är. När du är övertygad om han är din bästa potentiella ENDOSSAT, närma sig honom direkt efter ett slagsmål och se om du kan ordna ett möte med fighter och hans stödjande rösterna.

• Överväga båda alternativen för att vara en produkt sponsor eller finansiella sponsor. Pengar är alltid bättre i någon marknadsplats för alla som du hoppas på att göra en affär. Fortfarande, om du har en värdefull produkt som ett tillägg linje eller träning pulver, en produkt sponsring kan fungera lika bra. Skriva upp kontrakt för 1 eller båda oförutsedda händelser och förklara villkoren i full detalj. Längden på kontraktet, typerna av ansvar fighter kommer att ha för branding, mängden betalningar eller produkt leveranser, och alla andra relevanta delar av förväntningar och slutprodukter bör läggas ut på ren svenska. Om fighter talar och läser ett annat språk, är det viktigt att ta tid att ha en betrodd översättare inblandade eller utkast till dokument i fattigdomsbekämpare modersmål.

• Varumärke fighter med din logotyp och business modell när du bläck kontraktet. Tillhandahålla betalningarna snabbt, planera hur du vill att fighter att främja ditt varumärke på händelser och framträdanden och engagera sig att arbeta den PR-maskinen som möjligt. Vanligtvis logotyper på fight shorts och hörnet affischer på stora evenemang spelar bra och tvinga inte du i många fall att betala såväl arrangören som fighter. För största visar kan du behöva en "finder" eller avgift för förhandlingarna att komma din väg in i en plan med top mässing för ömsesidig nytta.

• Leta efter ärliga chefer och komma i kontakt med de bästa tränarna när du utvecklar ett namn för att vara inblandade i MMA branschen. Kämpar i detta företag är verksamma i ett skede då sponsor utbetalningar och förmåner är ibland mer lukrativa än kampen plånböcker är. Behandla stridande väl, och de kommer att tänka på sitt eget unika sätt att pumpa upp ditt varumärke och marknadsföra din namn och produkt eller tjänst. Framgång är smittsam, så försök att utveckla en stabil av fighters över tiden. Cross-främja varandra och gör dina läxor på vem du väljer att stödja och arbeta med.

• Fortfarande dedikerad till MMA verksamheten och styra några av din webbplats innehåll och verksamhet mot sporten om du kan. Hålla fighter kontrakterade upptagen med aktiviteter hon kan utföra samtidigt inte bekämpa och skapa riktmärken hon kan sträva efter för att få bonusutbetalningar. Den ljusaste talangen ofta kommer från ingenstans och spricker på scenen, så du måste alltid vara på tårna söker nästa prodigy att dyka upp. MMA är en ung sport och alltid utvecklas. Det är en perfekt tid att engagera sig och hjälpa en ung, hungrig fighter komma till nästa nivå och marknadsföra ditt företag på väg till toppen.