mynewspapers.net

Hur att spola en överföring i den Ford F250

Hur att spola en överföring i den Ford F250


Den automatiska överföringen i en Ford F250 kräver spolning var 30.000 miles, enligt Ford Motor Company underhållsschema för lastbil. Flushing överföringen tar bort alla gamla transmissionsolja och backwashes överföring filtret, i huvudsak rengöring av, så att den kan överleva för att fortsätta filtrera den nya vätskan. Såvida du inte äger en överföring spola maskin, är det bäst att överlåta uppgiften till en professionell överföring tekniker som är skicklig i drift spola maskinen.

Instruktioner

• Följ överföring spola maskinens specifika instruktioner för att fylla maskinen med ren transmissionsolja och belastning 17 kannor av Mercon V transmissionsolja i maskinen. Eftersom det finns många märken och modeller av överföring spola maskiner, är det bäst att inte utgå ifrån att du vet hur att driva denna särskilda maskin om du har aldrig gjort det innan.

• Ta bort kylaren ledningar från överföring svalare med linje skiftnyckel. Linjerna går in på baksidan av radiatorn sida tanken, där kylaren ligger.

• Koppla transmission spola maskinens gummi linjer till den F250 svalare ledningar för hand. Dra åt klämmorna ned med Hylsnyckelsats.

• Starta F250 och ange parkeringsbromsen. Aktivera spola maskinen och titta på när det pumpar den rena transmissionsolja i en av de coolare raderna och tar den gamla vätskan genom den andra. Stängde maskinen och F250 off en gång ren vätska kommer tillbaka från svalare kraftledningen.

• Lossa klämmorna på överföringen spola slangar med uttaget ange och ta sedan bort slangarna från svalare ledningar. Återanslut de svalare elledningar till överföring svalare med linje skiftnyckel.

• Starta F250, tryck ned bromspedalen fast och flytta den genom varje redskap. Tillbaka shifter till park, då komma ut och kolla vätskenivån överföring. Toppa som behövs.