mynewspapers.net

Hur att spela en XBox 360 Live för gratis

Hur att spela en XBox 360 Live för gratis


Xbox Live är en populär online gaming tjänst erbjuds av Microsoft Xbox 360 och Xbox. Silver-medlemskap är gratis och låter dig ladda ner innehåll, men tillåter inte dig att spela dina spel online med och mot andra spelare. Gold-medlemskap kan detta, men på en månad för månad pris av £5.10, eller genom att prenumerera för ett helt år på en liten rabatt. Microsoft innehåller emellertid möjligheten av 1-månad guld gratis försök med skapandet av nya spelprofiler. Du kan skapa totalt 3 olika spelprofiler och använda 3 1-månad guld gratis prövningar innan behöva köpa tjänsten Xbox Live gold spela online multiplayer portionr av spel.

Instruktioner

• Slå på din Xbox 360. Se till att antingen Xbox 360 är direkt ansluten till en router eller är utrustad med en trådlös adapter.

• Tecken i en befintlig profil eller skapa en ny. Välj "Gå med i Xbox Live" från huvudmenyn.

• Fyll i informationen som krävs. Ditt namn, adress, e-postadress och annan personlig information kommer att samlas in.

• Välj silver-medlemskap. Bekräfta ditt medlemskap. Att välja silver-medlemskap är alltid gratis, men att välja silver får du även en en månad gratis testperiod för guld medlemskap, där du kan spela spel på Xbox Live. Denna metod fungerar inte om du har tidigare prenumererat på antingen Xbox Live-medlemskap på denna speciella profil.