mynewspapers.net

Hur att spänna ledstänger

Hur att spänna ledstänger


Ledstänger, vanligtvis känd som ledstänger, används för gripande och balansera när gå i trappor. De kan vara estetiska, funktionella eller båda. Ledstänger är under stor stress när människor använder dem för att dra sig upp trappor. Över tiden, kan det lossa kontaktpunkterna, där räcket är ansluten till ståndare. Om inte stagade ordentligt, kommer att räcke lossna helt. Håll i en lös ledstång med skruv eller lim.

Instruktioner

• Sitta på trappan och luta under räcket. Använder den sladdlösa, börja en tum ner från där möter räcke räcke. Borra i räcke, sedan spets pistolen ner, och borra i 30-graders vinkel upp till slutet av räcke i räcket.

• Borra två motsatta sidor av räcke, oavsett vilken är lättare för dig att nå. Ståndare är de vertikala träpelare som håller upp räcke. Borra varje räcke med två hål.

• Tips räcke med ena handen och göra en liten spricka där lös räcket möter räcke. Spruta lite lim i sprickan med spetsen på lim flaskan. Arbeta lim i sprickan med spetsen på en spackel. Limma alla ståndare.

• Infoga skruvar i alla hålen. Hålla räcket ner med ena handen, luta och använda den sladdlösa pistolen, skruva varje räcke fast till undersidan av räcke.