mynewspapers.net

Hur att söta drycker utan socker

Hur att söta drycker utan socker


Söta drycker utan socker är ett klokt sätt att förbättra smaken av drycker utan att skada din hälsa, enligt naturlig nyheter. Raffinerat socker, till exempel kan bidra till en ökning i vikt, dålig syn och förbättra ben sjukdom. Samtidigt, kan farinsocker också öka risken för diabetes och minska intaget av protein. Socker alternativ bör användas med måtta och användas individuellt för att undvika överdriven sötning.

Instruktioner

• Lägga till en tesked av honung i en kopp varmt te. Rör om te tills honung absorberas. Honung är ett naturligt sötningsmedel, och på grund av dess rika, tjock konsistens, lite kommer att gå långt. Honung bidrar också till att minska dina chanser att artrit.

• Tillsätt en tesked kanel till en mugg varm äppelcider. Äpplen producerar naturligt socker och lägga till kanel ökar smak utan över sötning drycken. Kanel kan också främja styrka i hårsäckarna.

• Pressa en kil av frukt i ett glas vatten eller iste. Färsk frukt, mango, lime eller citron, ökar smaken av en osötad dryck genom att lägga till en antydan av naturligt söt saft. Fruktjuice är rik på C-vitamin och protein.

• Lägg till ett paket med konstgjorda sötningsmedel i en kopp kaffe. Konstgjorda sötningsmedel är ofta mycket koncentrerade och kan avsevärt öka den söta smaken av en dryck med ett paket ensam. Många konstgjorda sötningsmedel är också låga i kalorier.