mynewspapers.net

Hur att skulptera med gips kompress

Hur att skulptera med gips kompress


Gips gasväv används i den medicinska världen för att skapa avgjutningar för att stabilisera brutna ben. Dock kan samma gips gasväv remsorna också användas för skulptera. Fördelen med gips remsor är att de är lättare att laga än traditionella gips som har blandas. Gips gasbinda kan du skapa en skulptur genom att bygga en tråd ram och täcka det med remsorna. Du kan också använda det för att göra avgjutningar av någons hand eller fot.

Instruktioner

• Skapa en bas för din skulptur med 18-gauge tråd. Tvinna kabeln in i det grundläggande skelettet av design. Skapa armar, ben eller någon annan form du önskar. Använda avbitare för att klippa kabeln i sektioner, som behövs.

• Linda hönsnät över tråd skelettet bildar en tredimensionell beskrivning av objektet. Fäst kabeln runt skelettet med bitar av garn. Hönsnät ska konkretisera bildrutan i din scuplture, så att det är ungefärliga storlek och form du vill använda för din slutliga konstverk.

• Strimlat gips gasväv hanterbar. För små skulpturer mindre än 24 inches i längd, höjd eller bredd, ska du varje remsa ca 2-inches bred genom 3-inches lång. För stora skulpturer över 24 inches i längd, höjd eller bredd, kan du göra varje remsa ca 4-inches till 6-inches bred och upp till 24-inches lång. Ställ remsorna åt sidan tills du är redo att arbeta med dem.

• Blöt remsor i en hink med vatten en i taget. Blöta varje remsa i cirka fyra sekunder, sedan drapera över skelettet. Arbeta från botten av skulpturen upp. Jämna ut kanterna på remsorna när de är på skelettet att ge skulpturen en smidig utseende. Överlappa kanterna på varje ny strip med föregående remsorna. Applicera tre lager av gips övergripande.

• Pensla kanterna på gips remsorna med en blöt pensel för att blanda de enskilda delarna tillsammans. Att gips för 24 timmar.

• Färg, täta eller sand gips som önskas. Se till att inte sand gips för mycket, eller du kommer att utsätta trasa fibrerna under gips. Detta kommer att ge din skulptur en grov utseende.