mynewspapers.net

Hur att skulptera en lera skulptur Pegasus

Hur att skulptera en lera skulptur Pegasus


Att göra en lera Pegasus figur är inte extremt svårt. För en grundläggande lera Pegasus, kommer att du behöva köpa ett par olika färger av bakable polymer lera. De mest populära märkena kommer i 56.7gr paket och finns i en mängd olika färger. Det finns många olika stilar av polymerlera Pegasus och häst stil siffror som du kan göra. När du slutför din första lera Pegasus figur, du gillar göra tillbehör för det, och du kan prova att göra andra stilar av polymer lera siffror.

Instruktioner

Pegasus kroppen ram

• Bygga en wire frame kropp för clay Pegasus med den tunnare aducerade amatör wire. Du kommer att behöva bygga kroppen av Pegasus med hjälp av en dubbel eller trippel lager av tråd för varje del av kroppen. Tvinna linan tillsammans för att säkra och ansluta olika kroppsdelar. Använda bilden av en häst eller en ritning av Pegasus för att använda som en modell för att bygga tråd ram kroppen av lera Pegasus skulptur.

• Form och böj amatör kabeln i form tills du är nöjd med sin form och redo att börja packa polymerlera runt kabeln Pegasus kroppen ram färg. Överväg att lägga till olika färger av lera till svansen och manen av Pegasus, men tänk på att du kommer att kunna lägga till detaljer på utsidan av lera Pegasus kroppen när viktigaste lera kroppen bildandet är klar.

• Riva av några bitar av lera färgen som du väljer att använda skulptera huvudsakliga Pegasus kroppsdelar med och börja bilda och packning runt tråd kroppen ramen. Utjämna lera medan du går längs och trimma bort överflödig lera områden, se till att du har alla amatörer tråd delar av Pegasus omfattas, men att Pegasus kroppen inte är alltför fett eller ojämn.

• Fäst den polymer lera eller de färger till svansen och manen av lera Pegasus. Lägg till lera öronen i Pegasus huvudet. Lägga till andra små detaljer av lera i Pegasus kroppen.

Skulptera

• Använda en smörkniv, push dras in i leran Pegasus ansikte där ögon, näsborrar och mun kommer att vara.

• Bilda öga formerna och släta ut detaljer på ögon, näsa och öron av lera Pegasus med fuzzy avsluta av Q-tip.

• Pre-Värm ugnen till 135 grader C. Lägg den färdiga leran Pegasus i ett glas bakning skålen och Ställ in den i ugnen i ca 15 minuter. Kolla artikeln efter 15 minuter så att det inte bränner. Om den behöver mer tid att laga mat, prova baka det för en ytterligare fem minuter.

• Försiktigt bort den bakade polymer lera Pegasus skulptur statyett från ugnen och låt den svalna. Du kan rock eller täcka polymer lera skulptur med en tydlig glasyr om du väljer att göra så.