mynewspapers.net

Hur att skriva ett tecken för en domare för min invandrade man

Hur att skriva ett tecken för en domare för min invandrade man


Ett tecken brev är ett personligt uttalande om någon som ni mycket väl. En för en man bör kunna gå utöver allmänna ordalag och ge specifik kunskap om essensen av en person. En god karaktär skrivelse är skräddarsydd för tillfället. Exempelvis vill en domare att göra en beslutsamhet om någon får in i landet veta om denna person kommer att vara en tillgång för landet. en domare som ordförande för en civil kostym kanske föredrar att veta om en person beslutsfattande förmåga.

Instruktioner

• Vet anledningen till domaren viljande en karaktär skrivelse. Förstå fullt ut konsekvenserna brevet ska ha på domaren.

• Uppge din identitet i första stycket och din relation till personen som du skriver bokstaven. Ge specifika detaljer som kommer att ge ditt vittnesbörd tillräcklig trovärdighet som hur lång tid du har känt din make, längden på din romantiska relation och hur mycket tid du har varit gifta. Närmare och längre kan du bygga ett fall för att känna honom, desto mer vikt brevet kommer att bära.

• Ge syftet som du skriver brev i andra stycket. Visa domaren som du förstår orsaken bakom skrivelsen och eventuella omständigheter som ni.

• Inkludera specifika egenskaper som du vill kommunicera om din make. Ge exempel på när han har utövat dessa egenskaper. Till exempel, om din man är en hård arbetstagare som ger för hans familj, förklara hur han arbetade två jobb bara för att tjäna tillräckligt med pengar för att hålla dig i en lägenhet istället för att behöva gå till en skydd.

• Avsluta brevet med en direkt vädjan att domare regeln på sätt som är mest fördelaktig för din man och din familj. Förklara tydligt vad du vill få domaren att göra.

• Till sist tacka domaren för sin behandling i höra din sida och dina ord om din man.