mynewspapers.net

Hur att skriva ett stöd för en utfrågning

Hur att skriva ett stöd för en utfrågning


Stöd bokstäver eller tecken bokstäver, används i olika typer av domstolsförhandlingar. Skriva ett brev till stöd kommer att variera något beroende på vilken typ av förhandling. Exempelvis om du skulle skriva ett stöd brev för ett barn vårdnad förhör vill du fokusera på föräldraskap färdigheter. En dömande förhandling eller en villkorlig frigivning hörsel kan medföra olika detaljer, men bokstäverna kan generellt sett vara liknande. Ett stöd brev måste vara positiv och ser professionella och bör läsa liknar ett jobb rekommendationsbrev.

Instruktioner

• Tala med advokat inblandade i fallet om sådan finns. Han kanske berätta mer detaljer om vad som är bra i brevet.

• Formatera brevet som ett affärsbrev. Se till att det är skrivit samt din postadress och datumet på toppen. Även adressen till domstolen eller parole styrelsen som begär bokstaven.

• Anpassa brevet till en specifik individ, om du kan. Om du vet domarens namn, adress brevet till honom.

• Presentera dig själv i det inledande stycket. Lämna uppgifter om din relation med den person som du skriver brevet stöd för. Diskutera hur länge du har känt honom och i vilken egenskap.

• Detalj individens positiva egenskaper i kroppen av brevet. Ge konkreta exempel om positiva egenskaper inklusive ansvar, förtroende och pålitlighet. Om du skriver ett stöd brev till en villkorlig frigivning hörsel, innehålla uppgifter om ett stödsystem för parolee, framtida jobb och boende. Vara koncis men. Domare eller parole styrelsen har mycket tid att läsa bokstäver.

• Avsluta brev med dina kontaktuppgifter. Inkludera ett allmänt uttalande tacka läsaren för sin tid. Skriva ditt namn. Korrekturläsa ditt brev att se till att det finns inga stavfel eller grammatiska fel.

• Leverera brevet till en advokat eller skicka den till parole styrelsen. Domarna ofta läser inte oönskad e-post, så om inte stöd brevet begärdes, har ombudet föra den till domaren.