mynewspapers.net

Hur att skriva ett kontrakt

Hur att skriva ett kontrakt


Ett kontrakt brev är ett dokument som utarbetats till någon som kommer att slutföra arbete för dig, meddela personen att han kan börja arbete under vissa villkor. Du kan skriva ett kontrakt till en renovering entreprenör du hyra arbete utförs innan de exakta villkoren i avtalet har fastställts. Eller du kan skriva till en underleverantör för ett visst jobb, så att denne kan påbörja arbetet även om du inte har haft tid att träna de bra punkterna i ditt avtal. Ibland Representera kontrakt bokstäver också en hela kontrakt avtal mellan två parter. Du bör tänka igenom dina avsikter för kontraktet brevet innan du sätter dig till utkast till det.

Instruktioner

• Placera dagens datum överst i kontraktet bokstaven och rikta brevet till individen som du skriver in i avtalet.

• Skriva ett första stycket anger att du anställer individen, den position som du utnämning av henne, där arbetet är att slutföras, beloppet som skall betalas och datum för jobbet. Eftersom ett kontrakt brev är ofta föregår en avtalsförhandling eller formella avtal, kanske finns inte de exakta detaljerna för jobbet. Om du inte har alla detaljer i avtalet, helt enkelt lämna dem ur kontraktet bokstaven.

• Inkludera eventuella särskilda beteckningar i andra stycket i avtalet bokstaven. Detta kan inkludera antalet timmar som arbetstagaren förväntas arbeta per dag, antal och längder för alla raster, några fördelar tillgängliga för arbetstagaren och några viktiga regler som är viktiga att notera.

• Staten att kontraktet skrivelsen utgör hela avtalet mellan de två parterna, om det är fallet. Också skapas staten att kontraktet bokstaven är ett juridiskt bindande dokument utan att en mer detaljerad kontrakt mellan de två parterna vid ett senare tillfälle. Göra om kontraktet bokstaven är tänkt att vara ett preliminärt dokument att få arbete igång innan ett formellt kontrakt utarbetas.

• Skriva ut ett uttalande i slutet av kontraktet brevet som säger att det ursprungliga brevet måste undertecknas av arbetaren och tillbaka till en plats eller specifika office med ett visst datum och tid för kontraktet skrivelsen antas. Arbetstagarens signatur bekräftar att arbetstagaren samtycker till villkoren i kontraktet brevet innan du påbörjar arbetet.

• Logga längst ned i kontraktet bokstaven och skriv ditt namn, din titel, dagens datum och din närstående organisation, om tillämpligt, under signaturen. Inkludera tomma rader för att arbetstagaren underteckna och datera brevet.