mynewspapers.net

Hur att skriva ett klagomål till en återförsäljare

Hur att skriva ett klagomål till en återförsäljare


Bil återförsäljare ofta utföra garanti eller garanti för företaget vars bilar som de säljer. Du bör skriva ett klagomål om du köpt din bil från en bilhandlare och du är missnöjd med tjänsten, reparationer eller med någon aspekt av din upplevelse med generalagenten. En artig men bestämd märka av klagomål som tydligt beskriver din erfarenhet hjälper generalagenten löser ditt problem.

Instruktioner

• Förbered dig på att skriva ditt service klagomål till återförsäljare genom att granska din garanti eller garanti dokument. Hitta bestämmelserna i garanti eller återförsäljare-garanti som täcker ditt särskilda klagomål till bilfirma. Se till att garantin inte har löpt ut och problemet omfattas av garantin eller garanti.

• Öppna programmet ordbehandlare på datorn. Öppna ett nytt dokument och skriv datum överst på sidan. Skriv ditt fullständiga namn, adress, ort, stat och postnummer. Lägg till dina kontaktuppgifter som telefonnummer, cell och e-post under din adress. Tryck på "Enter" tre gånger.

• Skriv namnet på generalagenten följt av generalagenten adress. Lägg till en "Uppmärksamhet" linje efter adressen och skriv namnet på den person till vilken du skickar ditt klagomål. Tryck på "Enter" två gånger.

• Skriv in förkortningen "RE:" (om) och sedan beskriva ditt fordon inklusive VIN-nummer. Beskriv problemet med fordonet och den dag problemet först manifesteras. Lista de datum som arbetet utförs för att försöka rätta till problemet. Innehålla namnen på mekanik eller andra som du haft diskussioner om ditt fordon om du känner till deras namn.

• Skriv din hälsning, "Dear Sir eller fru" eller skriv personens namn om du vet det. Beskriv i detalj exakt vad du vill generalagenten göra åt ditt problem. Förklara till återförsäljare att du förväntar dig en representant för företaget att omedelbart kontakta dig angående ditt problem.

• Avsluta ditt brev genom att tacka läsaren för sin tid och uppmärksamhet. Skriv "Vänliga hälsningar" och tryck "Enter" fyra gånger. Skriv ditt fullständiga namn och tryck på "Enter" två gånger. Skriv ordet "Knytet" eller "Kapslingar." Tryck på "Enter" en gång och skriv en lista över dokument som du kopplade till klagomål bokstaven.

• Skriva ut ditt klagomål på letter-papper. Skriva ut kuvertet. Gör en kopia av brevet. Vik det ursprungliga brevet med alla relevanta dokument som är bifogade. Anbringa Porto och skicka ditt brev till generalagenten.