mynewspapers.net

Hur att skriva ett Grattis för att hedra studenter

Hur att skriva ett Grattis för att hedra studenter


Ett brev av gratulationer är en hänsynsfull sätt att erkänna prestationer av en ära student. Skriva ett gratulationer brev prisar studerandes prestationer och inspirerar henne att hänga med sin nuvarande nivå av arbete. Efter några specifika riktlinjer hjälper dig att skriva ett brev som hedrar elevernas prestationer och ger positiv förstärkning som uppmuntrar eleverna att arbeta hårt.

Instruktioner

• Plan för att skicka brev snart efter äran studentens prestation. Avsluta brevet och skicka det i tid. Släpar på skickar skrivelsen gör Grattis verkar mindre uppriktig.

• Skriv din adress i det övre högra hörnet av skrivelsen. Om du skriver för studentens skola eller en annan organisation, använda den adressen istället för din egen. Skriv studentens adress en rad under din adress, på vänster sida. Skriv datum för brev två raderna nedanför studentens adress.

• Börja kroppen av brev med att förklara syftet med din skriver studenten. Referera till studentens prestation direkt utan att vara vaga. Exempelvis kan du skriva, "Jag vill framföra mina gratulationer på din 4.0 GPA."

• Fortsätta brevet med att ytterligare berömma studenten. Uttrycka ditt godkännande av hennes prestationer och den betydelse de har. Om så är lämpligt inkludera dina personliga erfarenheter. Relatera dem till studentens prestationer. Behålla längden på brevet till en sida.

• Avsluta brevet med upprepa din ursprungliga Grattis. Lägga till en önskan av framtida framgång och lycka.

• Skriv din avslutande brev två rader under kroppen. Använda en kommentar som "Mvh" eller "din verkligen." Placera ett kommatecken efter anmärkningen.

• Skriv ditt fullständiga namn fyra rader under stängning av brevet. Registrera din signatur ovanför ditt namn.