mynewspapers.net

Hur att skilja mellan en Hamster kampen & Hamster spela

Hur att skilja mellan en Hamster kampen & Hamster spela


När hamstrar spelar med varandra, kan det verka som de kämpar. Som en hamster ägare är det dock viktigt att kunna skilja mellan hamster slagsmål och spela sessioner så att du kan förhindra att din belagt vännerna från att bli skadade. Om du hör eller bevittna rassel från inom buren, kolla på dina hamstrar att bestämma exakt vad de är upp till.

Instruktioner

• Lyssna på ljud. Om dina hamstrar spelar, kan de göra gnisslande ljud. Bekanta dig med de ljud de gör som de spelar. Om du hör plötsliga förändringar i tonhöjd eller mer abrupt skrikande, är det möjligt deras spela session har förvandlats till en kamp.

• Beakta den hamstrar beteenden. Om de jagar varandra, spelar hoppa i deras hamster hjul och rulla runt i buren, de. Om en av hamstrar inte verkar kunna släppa andra hamster att jaga det, kan detta vara ett tecken på att hamstern är grov och redo att slåss. Dessutom även kämpar beteenden hamstrar kliar och biter på en annan, som är annorlunda än deras lekfulla mönster.

• Leta efter tecken på skador. Om du inte kan berätta om hamstrar kämpar eller spela, kolla hamstrar visuellt för blod eller nedskärningar på kroppen och revor eller hål i öronen. Om du upptäcker en skada, då gjorde hamstrar mer än bara spela.