mynewspapers.net

Hur att skilja från en otrogen make

Hur att skilja från en otrogen make


När du gifter ta dig löften att för alltid uppfylla och vara lojal mot din make. Några äktenskap, varar dock inte på grund av en eller båda makarna partaking i ohederliga åtgärder, till exempel fusk. Om du upptäcker att din man har fuskat på dig, är det viktigt att tänka på oavsett om du tror att ditt äktenskap kan sparas. Om du är fast i ditt beslut att inte ge din man en andra chans, har du möjlighet att separera från honom.

Instruktioner

• Samla dina bevis. Om du har bevis för att din man fuskat, och informationen är inte bara hörsägen eller utifrån misstanke, då resultaten av din separation kan vara mer fördelaktiga för dig eftersom du var offer för äktenskap otrohet. Bevis på din man otrogen, till exempel telefon, e-post eller bilder, kan behöva ges till en skilsmässoadvokat under din hemskillnad och om du i slutändan väljer att få skild.

• Kontakta en skilsmässoadvokat. Inrätta en konsultation så att du kan förklara situationen och han kan berätta vad dina alternativ är. Skilsmässa advokater också låta dig veta vad dina rättigheter i fråga om hemskillnad, som din ekonomiska rättigheter, din rätt att sparka din man ur huset och moderskap rättigheter om barn är inblandade. Detta är viktigt eftersom olika länder har sina egna lagar om hemskillnad och vissa stater som Florida och Georgia, erkänner inte hemskillnader, enligt kvinnors skilsmässa.

• Skydda dina tillgångar och din ekonomi. Om du har lönecheckar som sätts automatiskt in på ett gemensamt konto som din man har tillgång till, ändra din insättning instruktioner så att din man är avskuren från dina pengar. Du kanske också vill stänga gemensamma kreditkortskonton om du kan, så att din man inte reagera negativt på nyheterna och sätta er båda i skuld på grund av extrema anslag.

• Berätta för din man att du är att separera från honom när du har diskuterat detaljerna med en advokat och veta dina rättigheter. Detta är rätt tillfälle att låta din man vet att han antingen måste flytta ut, eller att du kommer att vara en flyttar ut. Om advokaten har pappersarbete till din man att underteckna att samtycka till hemskillnaden, har advokaten tjäna din man pappersarbetet.

• Vara beredd för ett argument. Din man kan åberopa med dig och försöka ber om förlåtelse. Stå fast vid ditt beslut. Berätta för din man att du behöver tid ifrån honom, och att du tror att en separation är bästa för er båda. Om du har barn, planera detta samtal under en tid när ditt barn är i skolan eller på en babysitter's house. Du vill inte sätta dina barn i mitten av denna typ av argument.