mynewspapers.net

Hur att skanna flera dokument till ett Canon MX310PIXMA MX310 är en allt-i-ett skrivare, kopiator, skanner och fax som kan skanna och skriv ut dokument i 48-bitars färg med hög upplösning. MX310 har automatisk dokumentmatare som gör att du kan skanna upp till 30 dokument samtidigt. Du kan skanna dokument till någon programvara skannar paket, inklusive den MP Navigator EX scanning program som följde med datorn MX310.

Instruktioner

• Installera MP Navigator EX programvaran som följde med din Canon MX310 skrivare och scanner, om det inte redan installerat. Sätt den programvara som medföljde enheten i datorns CD-enhet. En meny kommer att visas där du uppmanas att installera program som kan användas med MX310. Välja att installera MP Navigator EX och följ de anvisningarna för att slutföra programinstallationen.

• Öppna programmet MP Navigator EX.

• Slå på din MX310 och öppna dokumentet facket ligger högst upp på enheten. Därigenom kommer att avslöja den automatiska dokumentmataren.

• Sätt in de dokument som du vill skanna in i den automatiska dokumentmataren. Dokumentmataren kan skanna upp till 30 dokument åt gången vid upplösningar upp till 1200 av 2400 dpi. Ladda inte karbonpapper, tjockt papper, lök hud papper, skrynkliga papper eller papper med hål i dokumentmataren.

• Tryck på "SCAN"-knappen på din MX310. MX310 kommer att skanna alla dokument i dokumentmataren i MP Navigator EX programmet. Du kan spara de skannade dokumenten till en mängd olika filformat, inklusive JPEG, TIFF och BMP image format och formatet Adobe PDF dokument.