mynewspapers.net

Hur att skanna ett dokument i word 2007

Hur att skanna ett dokument i word 2007


För att skanna ett dokument i Microsoft Word 2003 och tidigare versioner, infogat du ett skannat dokument direkt från skannern i Word genom att välja "Från skanner eller kamera" i menyn Infoga. Microsoft Word 2007 omfattar inte detta alternativ. I stället rekommenderar Microsoft skannar dokumentet, konvertera den till en viss filtyp och använda programmet Microsoft Office Document Imaging att redigera och ändra dokumentet i Word 2007. Men rapporterar PCMag.com att menyn Alternativ fortfarande kan användas i Word 2007, om du känner till tangentkombinationen; de föreslår även en suppleant.

Instruktioner

• Installera programmet Microsoft Office Document Imaging. Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen". Välj "Lägg till eller ta bort program" i Windows XP eller "program och dragen" i Windows Vista. Välj "Microsoft Office" och klicka sedan på "Ändra". Välj "Lägg till eller ta bort funktioner," öppna "Office Tools" och installera Microsoft Document Imaging.

• Kopiera det skannade dokumentet och klistra in den i ett grafikprogram, t ex Microsoft Paint. Från "Arkiv"-menyn, välj "Spara som" och ändra spara som typ till en TIFF-fil. Nära grafikprogrammet.

• Öppna Microsoft Document Imaging. Gå till "Start"-menyn, peka på "Alla program" öppna "Microsoft Office" och sedan öppna "Microsoft Office-verktyg." Välj "Microsoft Document Imaging."

• Från Arkiv-menyn i Microsoft Document Imaging, välj "Öppna". Klicka på det skannade dokumentet du sparat som en TIFF-fil och klicka på "Öppna".

• Gå till menyn Redigera och sedan klicka på "Välj alla." Gå till Verktyg-menyn och klicka sedan på "Skicka till ordet." Välj "Alla sidor" och "Behålla bilder" och klicka "OK". Det skannade dokumentet skickas till Word 2007.

• Använd på tangentbordsalternativ finns i tidigare versioner av word. Tryck på "Alt-I," "P" och sedan "Svensson"

• Alternativt från Infoga-menyn längst ned i fönstret ClipArt välja "ClipArt" och sedan "Ordna klipp." Menyn, välj "File" och sedan "Lägg till klipp i Organizer." Alternativen, välj "Från skanner eller kamera."

• Använda skannern för att skanna bilden på din enhet. Välj "Infoga" och sedan "ClipArt" att lägga till den skannade bilden i Word-dokument.